Ελλάδα

Λαμία: Συγγνώμη ζήτησε ο μαθητής που μπήκε με τη μηχανή στο σχολείο

Στο Συμβούλιο των Καθηγητών προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη προσήλθε ο μαθητής που εισέβαλε με μηχανή σε ΕΠΑΛ στη Λαμία θέλοντας να εκφράσει την ειλικρινή του μεταμέλεια και το σεβασμό του προς τους καθηγητές, ζητώντας συγνώμη για την αψυχολόγητη πράξη του την οποία, όπως φαίνεται, έχει μετανιώσει.
Υπενθυμίζεται ότι ο μαθητής της Γ’ Λυκείου, έπειτα από παρότρυνση των συμμαθητών του, «μπούκαρε» με το μηχανάκι μέσα στο σχολείο και μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα, προκαλώντας έναν απίστευτο χαμό.

Οι συμμαθητές που τον παρότρυναν έκαναν πλάκα τραβώντας βίντεο με τα κινητά, άλλοι όμως σοκαρίστηκαν, ενώ ο Διευθυντής του Λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα για να μη γίνει κάποιο ατύχημα.
Στο βίντεο φαίνεται ότι ένας μαθητής γλίτωσε στο τσακ από το να παρασυρθεί χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του. Σε κάποια μανούβρα το μηχανάκι γλίστρησε στο διάδρομο και ο αναβάτης έπεσε και ξανασηκώθηκε, ωστόσο ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγο αργότερα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το