Αθλητισμός

Λάκης Μπακάλης: «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»

Το 2018 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τον Θησέα. Κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ και μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα η πορεία του είναι αρκετά καλή, αφού βρίσκεται στην 6η θέση και στο +4 από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.
Στην Αγριά δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι, όπως φαίνεται και από τη δήλωση που έκανε στη «Θ» ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης: «Σίγουρα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την όλη προσπάθεια και φυσικά από τη βαθμολογική μας θέση. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν, ενώ πολύ κοντά στην ομάδα είναι και η διοίκηση. Υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα και νομίζω πως αυτό βγαίνει στους αγωνιστικούς χώρους, με τα αποτελέσματα να μας έχουν δικαιώσει μέχρι στιγμής».
Ο Βελεστινιώτης τεχνικός γνωρίζει τη Γ’ Εθνική καλύτερα από τον καθένα και γι’ αυτό δεν εφησυχάζει. Για τη νέα χρονιά τονίζει πως χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση προκειμένου ο Θησέας να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία:
«Η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι πολύ καλή. Μακάρι να μαζεύουμε τους βαθμούς με την ίδια συχνότητα και μέσα στο 2019. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε καμία στιγμή. Γνωρίζουμε ότι η κατηγορία είναι δύσκολη, οπότε το ζητούμενο για μας είναι να διατηρήσουμε την σταθερότητα στην απόδοσή μας, ώστε να συνεχιστούν και τα θετικά αποτελέσματα που θα μας κρατήσουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Πενθήμερο το ρεπό
Πενθήμερο (από σήμερα έως την Πέμπτη 27/12) είναι το ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Θησέα ο κ. Μπακάλης για να μπορέσουν να ξεκουραστούν και να περάσουν ευχάριστα τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εξάλλου, ήθελε και να τους επιβραβεύσει για τη μέχρι τώρα προσπάθεια και συνέπειά τους.
Έτσι, χθες οι «πράσινοι» έδωσαν φιλικό με την Κ20 του ΝΠΣ Βόλος και το επόμενο ραντεβού τους στο γήπεδο δόθηκε για την Παρασκευή 28/12.
Προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί τόσο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όσο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Στυλίδα, που θα γίνει ανήμερα των Φώτων θεωρείται πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Ρεπό στους παίκτες θα δοθεί μόνο την πρώτη ημέρα του νέου έτους.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αποκάλυψη NBC: Ράβδοι χρυσού που βρέθηκαν στο σπίτι του Μενέντεζ, συνδέονται με ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία το 2013

Τουλάχιστον τέσσερις ράβδοι χρυσού που βρέθηκαν κατά την έρευνα του FBI στο σπίτι του γερουσιαστή…

5 Δεκεμβρίου 2023

Με Βλάχο διαιτητή αλλά χωρίς VAR το Λεβαδειακός-Νίκη στο Κύπελλο

Παρά την οργή για τη διαιτησία οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά. Την Πέμπτη…

5 Δεκεμβρίου 2023

ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέοι 2 κατηγορούμενοι για τις ψευδείς συνταγογραφήσεις – Ανάμεσά του και παράγοντας ομάδας

Με τους δύο από τους πέντε κατηγορούμενους, που βρέθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας για απάτη σε…

5 Δεκεμβρίου 2023

Τροχαίο στον Βόλο

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 5, στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαρός…

5 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ευαγγέλου “σφυρίζει” στο ΠΑΟΚ-Βόλος για το Κύπελλο

Ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Βόλος στην Τούμπα για το Κύπελλο,…

5 Δεκεμβρίου 2023

Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο ύποπτος της γυναικοκτονίας της 43χρονης

Στη σύλληψη του 71χρονου υπόπτου για την άγρια γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα προχώρησαν αστυνομικοί…

5 Δεκεμβρίου 2023