Τοπικά

Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου: Λευκό ή άκυρο στον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών

Να ψηφίσουν άκυρο ή λευκό καλεί τους ψηφοφόρους η Λαϊκή Συσπείρωση ενόψει του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στη Σκιάθο. Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκιάθου και Γραμματέα της ΚΟ Σκιάθου του ΚΚΕ Βάιος Καρπέτας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σχετικά με διαδόσεις και φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, θέλω να δηλώσω ότι από την αρχή της προεκλογικής περιόδου και σύμφωνα με την διακύρηξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Τοπικές και Περιφερειακές Εκλογές, είχαμε τονίσει με κάθε τρόπο, και προσφάτως στην κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση, ότι σε ενδεχόμεν ο 2ου γύρου καλούμε τους ψηφοφόρους, ιδιαίτερα αυτούς που εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν στο δήμο τη Λαϊκή Συσπείρωση, να ρίξουν στην κάλπη άκυρο/λευκό. Η θέση αυτή αποτυπώθηκε και στην 1η εκτίμηση της ΚΟ Σκιάθου που πρόσφατα δώσαμε στη δημοσιότητα.
Απόψεις και θέσεις που δεν είναι σύμφωνες με τη θέση αυτή δεν εκφράζουν την ΚΟ του ΚΚΕ, συνολικά το Κόμμα μας και την εξ αρχής θέση της παράταξης, εκφράζουν ατομικά και προσωπικά τους εκφραστές τους.
Οι συσχετισμοί που έχουν αποτυπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ιδιαίτερα αρνητικοί σε σχέση με τα πραγματικά συμφέροντα του σκιαθίτικου λαού και επιβάλλεται να μην χαριστεί ούτε ώρα στη νέα δημοτική αρχή, όποιος και αν την εκφράσει.
Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες του διπολισμού».
Η πολιτική που θα συνεχίσει η νέα δημοτική αρχή θα είναι το ίδιο αντιλαϊκή με την προηγούμενη. Αυταπάτες για «έμπειρα» και «αύθαρτα» πρόσωπα γρήγορα θα διαψευστούν και χρειάζεται αγωνιστική εγρήγορση ενάντια στη σφοδρή αντιλαϊκή επίθεση που θα ακολουθήσει σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.
Δίνουμε ραντεβού στην κάλπη της 7ης Ιουλίου για ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το