Τοπικά

Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Πηλίου: “Στον β΄γύρο θα εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην κάλπη”

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Πηλίου χαιρετίζει τους ψηφοφόρους της, που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση της. Ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο. Σε ανακοίνωσή της δηλώνει πως στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Δήμο θα εκφράσει την αντίθεσή της στην κάλπη με λευκό ή άκυρο και σημειώνει πως θα είναι η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση στον Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Η ανακοίνωση της ΛΑΣ Νοτίου Πηλίου:

“Οι εκλογές έγιναν μέσα σε συνθήκες πόλωσης επικράτησε κλίμα πόλωσης και ψευτοαντιπαράθεσης μεταξύ των άλλων συνδυασμών. Σε αυτές τις συνθήκες πολύς κόσμος εγκλωβίστηκε από τα διλήμματα που έθεσαν. Εμείς όλο το προηγούμενο διάστημα αναδείξαμε πως η τοπική διοίκηση συνδέεται με την αντιλαϊκή πολιτική και πως μετατρέπεται σε έναν μηχανισμό που θα επιβάλει φορομπηχτική φορολογία και θα αποτελέσει την υπεράσπιση των επιχειρηματικών συμφερόντων.
Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου όπου δεν είμαστε στο δεύτερο γύρο και έχουν περάσει εκπρόσωποι του νέου διπολισμού και των συνοδοιπόρων του, εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιοδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο), δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης σε αντιλαϊκές επιλογές τους, και δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν και θα είναι η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση στον Δήμο. Από σήμερα κιόλας θα αναδεικνύουμε τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους ,τους μικρομεσαίους αγρότες ,τους μικροεπαγγελματίες και τη νέα γενιά”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το