Τοπικά

Λαϊκή Συσπείρωση: Η δημοτική αρχή Βόλου υπερασπίζεται με λυσσαλέο τρόπο την παραγωγή SRF

“Ακόμη μια ηχηρή ομολογία της απόλυτης ταύτισής του με την πολιτική της ΝΔ, της συστημικής του στάσης για την προώθηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων στον Δήμο Βόλου είναι το νέο υβριστικό παραλήρημα Μπέου στη σημερινή συνέντευξη τύπου” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου ενώ δηλώνει πως ο λαός του Βόλου δεν ξεχνά και δεν έχει δώσει την τελευταία του απάντηση.
Στην ανακοίνωσή της η ΛΑΣ Βόλου σημειώνει:

“Με αφορμή τον επικοινωνιακό ελιγμό της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας σχετικά με την παραγωγή SRF στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Βόλου, η δημοτική αρχή Βόλου υπερασπίστηκε με λυσσαλέο τρόπο και αποφασιστικότητα και την παραγωγή SRF και την καύση των σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Υπερασπίστηκε τη στρατηγική των μονοπωλιακών ομίλων και της Ε.Ε., την προώθηση των χρυσοφόρων επενδύσεων στη διαχείριση των απορριμμάτων, τον σχεδιασμό και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοτική αρχή Βόλου και περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και να σπείρουν σύγχυση στους κατοίκους του Βόλου.
Ο λαός του Βόλου όμως δεν ξεχνά! Δεν ξεχνά όλους αυτούς, και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν και στήριξαν όλο το αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, που βάζει το λαό να πληρώνει διπλά: και πανάκριβα τη διαχείριση των απορριμμάτων για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και με την υγεία του από την καρκινογόνα καύση τους.
Ο λαός του Βόλου δεν έχει δώσει ακόμη την τελευταία του απάντησή! Όλοι στον δρόμο! Μπορούμε να τους σταματήσουμε!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το