Ελλάδα

Λαφαζάνης: Aυτή η βουλή είναι μια συναινετική, μνημονιακή βουλή

lafazanis

«Φλύαρη» και «ανούσια» χαρακτήρισε τη συζήτηση στη Βουλή, κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας», Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» δήλωσε πως «κι εάν δεν υπήρχε η «δελφινομαχία» μέσα στη Νέα Δημοκρατία, νομίζω, ότι θα έλλειπαν και οι όποιοι διαξιφισμοί έγιναν μεταξύ Μεϊμαράκη και Τσίπρα. Και αυτά συμβαίνουν, διότι, δυστυχώς, αυτή η βουλή είναι μια συναινετική, μνημονιακή βουλή, στη μεγάλη της πλειοψηφία. Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με μια μνημονιακή παρέα, που βυσσοδομεί σε βάρος του τόπου και του ελληνικού λαού» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Η Λαϊκή Ενότητα βρίσκεται σε αντεπίθεση, σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να μιλήσουμε πιο εύκολα και πιο καθαρά για την εναλλακτική μας πρόταση. Η Ελλάδα των μνημονίων, της λιτότητας και του ευρώ, δεν έχει κανένα μέλλον, η Ελλάδα μπορεί να πάει μπροστά μόνο με ένα προοδευτικό πρόγραμμα εκτός ευρωζώνης και με ένα προοδευτικό πρόγραμμα εκτός ευρωζώνης είναι βέβαιο ότι η χώρα μας θα ανακάμψει» συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης και αναφερόμενος στη δραστηριότητα στελεχών της ΛΑΕ και την παρουσία τους σε μαζικούς χώρους, χώρους δουλειάς και «όπου αναπτύσσονται κοινωνικοί αγώνες» πρόσθεσε:

«Στις 19 Οκτώβρη, Δευτέρα, πάμε για μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Αθήνα, στον Κεραμεικό, στις αρχές Νοεμβρίου οργανώνουμε την πανελλαδική σύσκεψη των επιτροπών της ΛΑΕ και θα συζητήσουμε ευρέως και για το εκλογικό αποτέλεσμα, κυρίως όμως για τα σχέδιά μας, για δράσεις και πρωτοβουλίες, στο άμεσο μέλλον. Και, βεβαίως, τους επόμενους μήνες, με τον καινούργιο χρόνο, θα πάμε στο συνέδριο της ΛΑΕ όπου, δημοκρατικά, ως κίνημα λαϊκής βάσης και συμμετοχής, θα εκλέξουμε τα συλλογικά μας όργανα σε όλα τα επίπεδα και φυσικά και τη νέα ηγεσία της ΛΑΕ».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το