Ελλάδα

Λαέρτης Μπεγιάι: Εξαφανίστηκε πριν 17 μήνες στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρέθηκε νεκρός στην Ανδρο

Οι τίτλοι τέλους μιας αναζήτησης από τους οικείους του που κράτησαν 17 μήνες, έπεσαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Το απευκταίο σενάριο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, καθώς ο Λαέρτης Μπεγιάι βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή της Ανδρου. Τα ίχνη του Λαέρτη Μπεγιάι χάθηκαν τα μεσάνυχτα της 9ης Απριλίου του 2019. Τα σενάρια που ακούστηκαν ήταν πολλά. Οτι «έμπλεξε» με τον πρώην της συντρόφου του, ο οποίος δεν είχε και την… καλύτερη φήμη, ότι είχε αρκετά χρήματα πάνω του τη νύχτα που εξαφανίστηκε καθώς είχε πληρωθεί από τη δουλειά του και διάφορα άλλα σενάρια, τα οποία δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, Γιώργο Τσούκαλη, ο οποίος είχε αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η σορός του άτυχου ντελιβερά ξεβράστηκε σε βραχώδη περιοχή κοντά σε παραλία του νησιού κι αναγνωρίστηκε εργαστηριακά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία μέρα μετά από την εξαφάνιση του Λαέρτη, ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ραφήνα προς τη Μύκονο έπεσε στη θάλασσα.

Οπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή, μέχρι και σήμερα, δεν είχε αναζητήσει κανείς τα ίχνη του, μιας κι ο άνδρας αυτός ήταν αγνώστων στοιχείων και δεν υπήρξε κρούση στο Λιμενικό ή σε κάποια άλλη Αρχή. Κάμερα ασφαλείας του πλοίου είχε καταγράψει τον άνδρα που έπεσε στη θάλασσα. Οπως προέκυψε από τα ρούχα που φορούσε ο άνδρας, αλλά και από μαρτυρίες επιβατών, ο άνδρας αυτός ήταν ο Λαέρτης.

Με την εξαφάνισή του είχε ασχοληθεί εκτενώς και η εκπομπή «Φως στο τούνελ», ωστόσο, τα ίχνη του δεν βρέθηκαν ποτέ. Το βράδυ που εθεάθη για τελευταία φορά ήταν αυτό της 8ης Απρίλη του 2019 όταν και είχε πάει σε συνεργείο για να φτιάξει το μηχανάκι του, με τον μηχανικό -φίλο του Λαέρτη- να αναφέρει πως έκλεισε το συνεργείο, έφυγαν μαζί περπατώντας και κάπου στη Λεωφόρο Ηρακλείου οι δρόμοι τους χώρισαν.

Πλέον οι έρευνες των Αρχών στρέφονται σ’ εκείνη την τελευταία νύχτα πριν την εξαφάνισή του και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στη θάλασσα την επομένη. Επίσης αυτό που βασανίζει τη μητέρα του, με την οποία ήταν πολύ δεμένος, ήταν γιατί δεν της είχε πει ότι σχεδίαζε να πάει για δουλειά στη Μύκονο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το