Αθλητισμός

Λεουτσάκος για τη διακοπή σε Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ: Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία των ανθρώπων

Για την απόφαση να διακοπεί η Σούπερ Λιγκ 2 και η Φούτμπολ Λιγκ μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Με δηλώσεις του στον Metropolis 95.5, ο πρόεδρος της δεύτερης και τρίτης τη τάξει κατηγορίας ανέφερε, πως παρά το γεγονός πως στην αρχή υπήρξαν διαφωνίες, τελικά αποφασίστηκε αναστολή καθώς προέχει η υγεία.
«Ήμασταν έτοιμοι εδώ και μέρες. Την Τρίτη είχαμε προχωρήσει σε αναβολές των αγώνων των Νέων σε Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ. Ήμασταν σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους προέδρους, καθώς απαιτείτο ομοφωνία για να ληφθεί αυτή η απόφαση. Υπήρξαν κάποιες διαφωνίες στην αρχή. Πάνω από όλα είναι η υγεία. Πρέπει να στηρίξουμε την κατάσταση που υπάρχει, μιλάμε για παγκόσμια πανδημία. Ήμασταν και σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την ΕΠΟ προκειμένου να έχουμε την ίδια γραμμή. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν πρόεδρο διοργανώτριας ή ομοσπονδία για τις ζωές των άλλων. Πρέπει να ταυτίζεσαι με τη γραμμή της κυβέρνησης προς όφελος της ζωής όλων μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σήμερα η εκδίκαση της ένστασης της Καλαμάτας
Για σήμερα Δευτέρα προγραμματίστηκε να εκδικαστεί η ένσταση της Καλαμάτας κατά του κύρους της αναμέτρησής της με τη Βέροια. Αιτία της ένστασης ήταν η χρησιμοποίηση, από τη Βέροια, του Μαραγκού, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κάρτες στην 22η αγωνιστική και ως εκ τούτου έπρεπε να εκτίσει δύο αγωνιστικές τιμωρίας στην 23η και 24η αγωνιστική, διότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, οι ομάδες δεν μπορούν να δηλώσουν τιμωρία παίκτη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, εν προκειμένω στην 25η και 26η.
Αναλυτικά η κλήση: Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας:
* Καλεί για τη Δευτέρα 16/3/2020 τον Στυλιανό Μαραγκό, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Βέροια Ν.Π.Σ 2019, για όσα αναγράφονται στην αίτηση που απέστειλε στο Όργανο της Διοργανώτριας.
* Καλεί σε απολογία για τη Δευτέρα 16/3/2020, τις ΠΑΕ Βέροια και ΠΑΕ Καλαμάτα (ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή).

Ο Ασπρόπυργος στον αγώνα κατά του κορωνοϊού
Η διοίκηση του Ασπροπύργου ευαισθητοποιημένη στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον κορωνοϊό εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας τα προληπτικά μέτρα, που πρέπει ο καθένας από εμάς να λάβει στη καθημερινή του ζωή, κατά του κορωνοϊου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Στην Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου, έχοντας απόλυτο σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής, οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης, προβάλλοντας τη σημασία της ατομικής ευθύνης όλων μας στην ανάσχεση της πανδημίας.
Μένουμε σπίτια μας. Δεν φοβόμαστε-προστατευόμαστε. Αποφεύγουμε επαφές με άτομα με συμπτωματολογία λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος. Αποφεύγουμε όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια, ιδιαίτερα σε περιοχές ή χώρες με επιβεβαιωμένη μετάδοση του ιού στην κοινότητα. Αποφεύγουμε χώρους συγχρωτισμού, κοινωνικών συναναστροφών μαζικού χαρακτήρα και εκδηλώσεων. Εφαρμόζουμε την υγιεινή των χεριών και αποφεύγουμε την επαφή των χεριών με το πρόσωπο (μάτια, μύτη, στόμα). Επικοινωνούμε με τον θεράποντα ιατρό σε περίπτωση εμφάνισης συμπτώσεων λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος και επιμένουμε σε ιατρική αξιολόγηση. Συμμορφωνόμαστε στη χρόνια φαρμακευτική αγωγή που ενδεχομένως λαμβάνουμε και στις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών. Αποφεύγουμε επισκέψεις σε νοσηλευόμενους ασθενείς. Αποφεύγουμε επισκέψεις σε χώρους υπηρεσιών υγείας χωρίς σοβαρό λόγο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το