Αθλητισμός

Κυρίαρχος ο Χαρχαλάκης – Πρώτευσε και στον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster

Εντυπωσιακή αρχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster πραγματοποιεί ο Πάνος Χαρχαλάκης. Ο 30χρονος αναβάτης τερμάτισε πρώτος και στον δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος και φιγουράρει στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

 

Στην πίστα των Σερρών διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster. Εκεί συμμετείχε και ο Πάνος Χαρχαλάκης ο οποίος διαγωνίστηκε στην True Street 9.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία, όπου μετέχουν μηχανές μεγάλου κυβισμού, πράγμα που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Παρόλα αυτά ο Βολιώτης αθλητής τα πήγε περίφημα.
Οδήγησε μία μηχανή μάρκας Suzuki Hayabusa και στα προκριματικά έκανε χρόνο 9.043. Μ’ αυτή την επίδοση πέρασε στις κόντρες της δεύτερης ημέρας, όπου διέπρεψε κατακτώντας την πρώτη θέση.

Έτσι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και χειροκροτήθηκε από τους θεατές για την εξαιρετική του απόδοση. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Πάνου Χαρχαλάκη σε ισάριθμους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πλέον ο δρόμος για την κατάκτηση του τίτλου στην True Street 9 έχει ανοίξει. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά το «δύο στα δύο» που πέτυχε ο Πάνος Χαρχαλάκης αποδεικνύει ότι έχει όλα τα φόντα για να το καταφέρει.

Με την ίδια μοτοσικλέτα ο 30χρονος αναβάτης συμμετείχε και στην Street 2. Στα προκριματικά κατέγραψε τον 5ο χρόνο και πέρασε στις «κόντρες» της δεύτερης ημέρας.

Εκεί τα πήγε πολύ καλύτερα φτάνοντας μέχρι τον τελικό, όπου πάλεψε πολύ, για να καταλάβει τελικά τη δεύτερη θέση. Στη συγκεκριμένη κατηγορία οι μηχανές είναι καθαρά αγωνιστικής χρήσης και ο Χαρχαλάκης συμμετείχε με μια μοτοσυκλέτα καθημερινή. Εντούτοις λόγω εμπειρίας και σταθερότητας ο Βολιώτης πρωταθλητής κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον τελικό, γεγονός που συνιστά πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Πάνος Χαρχαλάκης έχει μηχανικό τον Μάνο Λεβαντή. Αμφότεροι ανήκουν στην ομάδα Leva Power Team συνθέτοντας ένα πολύ ισχυρό δίδυμο.

Πλέον επόμενος στόχος είναι ο τρίτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το