Κόσμος

Κύπρος – Serial killer: «Δεν ξέρω καλά την Ελλάδα για να θάψω εκεί γυναίκες»

Προκαλούν φρίκη τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον αποκαλούμενο «Ορέστη» με τον αριθμό των εγκλημάτων με τα οποία συνδέεται να αυξάνεται διαρκώς.
Οι αστυνομικοί που ανακρίνουν τον 35χρονο serial killer, τον ρώτησαν αν έχει δράσει στην Ελλάδα. «Δεν έχω πειράξει καμία γυναίκα στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω καλά τα μέρη εκεί οπότε δεν είχα πού να θάψω κάποια γυναίκα», φέρεται να απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha Κύπρου, οι Αρχές του ψευδοκράτους ζήτησαν βοήθεια από τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού έχουν στοιχεία που συνδέουν τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς με την εξαφάνιση της 40χρονης Νταμ Θι Χοκ από το Βιετνάμ.

Το πτώμα της 40χρονης εντοπίστηκε στις 6 Ιανουαρίου 2019, ωστόσο η αστυνομία του ψευδοκράτους εκτιμά ότι η δολοφονία της έγινε σε προγενέστερη ημερομηνία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, ο «Ορέστης» πέρασε στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου 2018. Το επίκεντρο των ερευνών στρέφεται τώρα στην Κόκκινη Λίμνη αλλά και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για τον εντοπισμό των πτωμάτων.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το