Κόσμος

Κύπρος: 58χρονος κάηκε ζωντανός στο γηροκομείο που διέμενε από φωτιά που έβαλε ο ίδιος

Ένας 58χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σε πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε δωμάτιο της Στέγης ηλικιωμένων «Αγιος Ιωάννης» στο χωριό Κολόσσι της Λεμεσού, ενώ με αναπνευστικά προβλήματα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο άλλοι 17 ένοικοι της στέγης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Νοσοκομείο Λεμεσού και η Αστυνομία, τέθηκαν σε συναγερμό μετά την ειδοποίηση για πυρκαγιά, που ξέσπασε γύρω στις 21:30. Η πυρκαγιά είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί 58χρονος ένοικος.

Έγινε αμέσως εκκένωση του κτιρίου, το οποίο είχε γεμίσει καπνούς, ενώ η φωτιά περιορίστηκε στο δωμάτιο από όπου ξέσπασε και στο οποίο εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα του 58χρονου.

Στις προσπάθειες εκκένωσης βοήθησαν και γείτονες, ενώ από τους 46 συνολικά ένοικους, οι 17 μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να τους παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες, καθώς παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.

Οι έρευνες για εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν τη φωτιά συνεχίζονται, την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν πως τη φωτιά φέρεται να έθεσε ο ίδιος ο 58χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές. Στο χώρο, όπως υποδείχθηκε και από γείτονες, διαμένουν και άλλα πρόσωπα με ψυχικές διαταραχές.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το