Αθλητισμός

Κύπελλο ΕΠΣΘ: Άνετη πρόκριση για Ολυμπιακό Β. με 9-0 επί του Πανιωνίου (photos)

Άνετα και χωρίς να… ιδρώσει ο Ολυμπιακός Βόλου προκρίθηκε στη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, μετά το 9-0 επί του Πανιωνίου Ν. Ιωνίας. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Βασδέκειο με τους «ερυθρόλευκους» πέρα από τα εννέα γκολ να χάνουν κι άλλες κλασικές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Θεοδοσιάδης, έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, αν και η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Θυμίζουμε, ότι ο Πανιώνιος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να σημειώνει γκολ όποτε ήθελε.

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Λάμπος και το αριστερό ο Θεοδωρόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο απόντος του τραυματία Παπαϊωάννου αποτέλεσαν οι Ψιάνος και Ακριβόπουλος. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Κόλα, Κυρίτσης και Σταμπουλής, με τους Ντινιωτάκη και Διαμαντόπουλο να παίζουν στα άκρα της επίθεσης, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Μυλωνά να αγωνίζεται στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά και στο11’ είχε τη πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Σταμπουλή να σουτάρει και τον Κοντογιάννη να αποκρούει σωτήρια. Το σκορ άνοιξε στο 15’ με κεφαλιά ο Μυλωνάς, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ενώ στο 17’ ο Μυλωνάς από κοντά δεν μπόρεσε με σουτ να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και στη συνέχεια της φάσης ο Σταμπουλής σούταρε για να διώξει προ της γραμμής ο Τάρε. Στο 20’ και πάλι ο Σταμπουλής με σουτ μετά από σέντρα του Θεοδωρόπουλου έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 21’ ο Κοντογιάννης έπεσε στα πόδια του Κυρίτση και αποσόβησε τον κίνδυνο. Τελικά το 2-0 για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 26’ με ωραίο σουτ του Διαμαντόπουλου μέσα από την περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 29’, ο Ντινιωτάκης «έκλεψε» την μπάλα από τον Φώτου και μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα Κοντογιάννη δε δυσκολεύτηκε να ανεβάσει στο 3-0 το δείκτη του σκορ.

Ο Πανιώνιος είχε μία καλή στιγμή στο ματς με τον Κυπτίου στο 31’. Ο νεαρός επιθετικός επιχείρησε το σουτ με τον Καβουσάκη να αποκρούει.

Στο 35’ ήταν η σειρά του Θάνου Κυρίτση να σκοράρει, με σουτ πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Θεοδωρόπουλου, ενώ στο 38’ ο Σταμπουλής έκανε το σουτ, όμως ο Κοντογιάννης σε ετοιμότητα απέκρουσε την μπάλα.

Πριν βγει το πρώτο ημίχρονο ο Κυρίτσης στο 43’ επιχείρησε το σουτ, ο Κοντογιάννης απέκρουσε ασθενώς και από κοντά το Ντινιωτάκης έγραψε το 0-5, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Άλλα τέσσερα γκολ στο β’ μέρος
Στο δεύτερο ημίχρονο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι διαρκώς στην επίθεση και μέχρι το 67’ το σκορ έγινε 9-0, με τους «ερυθρόλευκους» να σημειώνουν άλλα τέσσερα τέρματα. Παράλληλα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και για άλλα γκολ, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες.

Το 6-0 πέτυχε ο Κυρίτσης με σουτ πάνω από τη γραμμή του τέρματος στο 54’, μετά από προσπάθεια του Μυλωνά και κόντρα στον τερματοφύλακα. Το 7-0 σημειώθηκε στο 55’ με σουτ του Μυλωνά μέσα από περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει και το αριστερό δοκάρι. Με ωραίο σουτ ο Παπαδήμος στο 59’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 8-0, ενώ το σκορ έκλεισε στο 67’ ο Κυρίτσης, καθώς με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κοντογιάννη.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι «ερυθρόλευκοι» κατέβασαν ταχύτητα, αν και χάθηκαν ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ.

Διαιτητής: Κούστας
Βοηθοί: Γαλάνη, Γερμάνης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κοντογιάννης, Τάρε, Σταμάτης (58’ Παρασχάκης), Γ. Φώτου (46’ Στεργίου), Μυλωνάς, Τσάμης, Κυπτίου, Μαρούφ (46’ Καμινιώτης), Καπάκης (70’ Ε. Βέργος), Παπαστεργίου (Δ. Φώτου), Σταυραντώνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καβουσάκης, Λάμπος (46’ Παπαδήμος), Θεοδωρόπουλος (70’ Σιαμέτης), Ψιάνος, Ακριβόπουλος, Κυρίτσης, Κόλα (46’ Καμπέρης), Σταμπουλής, Διαμαντόπουλος (63’ Καρατσόλης), Ντινιωτάκης (46’ Κατσαγεωργίου), Μυλωνάς.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Φυσικό αέριο: Κάτω από τα 40 ευρώ η τιμή στην Ευρώπη – Στο 94% η πληρότητα των αποθηκών

Κάτω από τα 40 ευρώ η μεγαβατώρα μειώθηκε σήμερα η τιμή αναφοράς για το φυσικό…

5 Δεκεμβρίου 2023

Σύνδρομο λευκού πνεύμονα: Ανησυχία για τη μυστηριώδη πνευμονία σε παιδιά – «Σίγουρα θα έχουμε περιστατικά στην Ελλάδα », λέει ο Μαγιορκίνης

Την ανησυχία του για το σύνδρομο του «λευκού πνεύμονα», που έχει παρατηρηθεί σε παιδιά στην…

5 Δεκεμβρίου 2023

Συμμορία εφήβων μαχαίρωσε στην καρδιά 15χρονο, γιατί ήταν από «αντίπαλη» περιοχή

Σε έξαρση βρίσκεται η εγκληματικότητα των νέων σε ένα μεγάλο τμήμα της Ευρώπης και αυτό…

5 Δεκεμβρίου 2023

Χιλιάδες Ιταλοί αποχαιρέτησαν την 22χρονη Τζούλια – Η γυναικοκτονία που γέμισε τους ιταλικούς δρόμους

Η Ιταλία αποχαιρέτησε την 22χρονη Τζούλια, τη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της…

5 Δεκεμβρίου 2023

Γερμανία: Τέσσερις νεκροί από την κακοκαιρία, ανάμεσά τους ένα παιδί

Σε λευκό κλοιό έχουν περιέλθει πολλές περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης αυτο το Σαββατοκύριακο, με τα…

5 Δεκεμβρίου 2023

Πότε θα πρέπει να επιλέξετε τιμολόγιο ρεύματος

Να περιμένουν μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024 οι καταναλωτές πριν αποφασίσουν ποιο τιμολόγιο θα επιλέξουν.…

5 Δεκεμβρίου 2023