Αθλητισμός

Κύπελλο: Επιμένει ο Παναθηναϊκός για 22 χιλιάδες εισιτήρια, συμφωνεί και ο ΠΑΟΚ

Δύο είναι τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή αναφορικά με τον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο, αφορά στην ώρα έναρξής του, που θα είναι στις 20:00.
Το δεύτερο έχει να κάνει με την διάθεση του Παναθηναϊκού να πάρουν από 22.000 εισιτήρια οι δύο ομάδες. Διάθεση που εκφράστηκε μάλιστα από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και στην πρώτη συζήτηση που έγινε, χθες.
Η ΕΠΟ πρότεινε για… μπούσουλα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ του 2018, που είχαν διατεθεί από 17.000, ενώ στον Παναθηναϊκό επιμένουν να λειτουργήσουν στην Ομοσπονδία με βάση το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ του 2014, όπου σημειωτέον… δεν άνοιξε μύτη. Μάλιστα, συμφώνησε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε αυτό.
Θα πρέπει να τονιστεί, ότι το 2018 οι υπεύθυνοι πήγαν στη λύση των 17.000 εισιτηρίων, επειδή οι τότε φιναλίστ ήταν «στα χαρακώματα». Φέτος, δεν υπάρχει καμία ένταση, άρα και κανένας λόγος για «κούρεμα» στον συνολικό αριθμό.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τη Δευτέρα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ θα γίνει η τελική σύσκεψη ανάμεσα στις δύο ομάδες, την ΕΠΟ και την Αστυνομία και μόνο τότε θα μιλάμε για κάτι δεδομένο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το