Αθλητισμός

Κύπελλο: Από 21.478 εισιτήρια οι φιναλίστ

Επισημοποιήθηκαν τα μέτρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/5 στις 20:00 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται ότι «πράσινοι» και «ασπρόμαυροι» θα λάβουν από 21.478 εισιτήρια, η ομοσπονδία θα έχει στη διάθεσή της 5.500 εισιτήρια, ενώ αναφέρονται ακόμη αναλυτικά οι θύρες, που θα έχει κάθε ομάδα στο ΟΑΚΑ.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέρει τα κάτωθι: «Ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και όλα τα επί μέρους ζητήματα που αφορούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-2022 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 20:00 στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) Δευτέρα 9 Μάϊου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η σύσκεψη διοργανώθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και σε αυτή μετείχαν αντιπροσωπεία της Ελληνικής Αστυνομίας υπό τον υπαρχηγό, αντιστράτηγο Γεώργιο Γιάννινα, εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και του ΟΑΚΑ. Με τη σύμφωνη γνώμη των δυο ομάδων και της Αστυνομίας, κάθε διαγωνιζόμενη ΠΑΕ θα έχει στη διάθεσή της 21.478 εισιτήρια, ενώ η ΕΠΟ θα έχει στη διάθεσή της 5.500 εισιτήρια.

Τα μέτρα τάξης που θα ληφθούν θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γιάννινας, «τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στον τελικό θα είναι πρωτόγνωρα ως προς την αυστηρότητά τους. Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και ουδείς θα πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο και χωρίς την ταυτότητά του. Θα διαθέσουμε πολύ μεγάλο αριθμό δυνάμεων και τα μέτρα θα είναι πρωτοφανή. Θα γίνονται έλεγχοι από κάθε σημείο εκκίνησης μέχρι τις θύρες του Σταδίου. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τον Τελικό και αυτό θα κάνουμε».

Η ΕΠΟ από την πλευρά της, ζήτησε από την αστυνομία να χρησιμοποιήσει όλες τις αναγκαίες δυνάμεις προκειμένου να αποτραπούν πιθανές πράξεις βίας και ο Τελικός να είναι γιορτή από την αρχή ως το τέλος του. Ζήτησε επίσης από τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στο πού θα διαθέσουν τα εισιτήριά τους.

Το άνοιγμα των θυρών συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 16:00, ενώ από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. έγινε σύσταση για προσέλευση των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ όσο το δυνατόν νωρίτερα από την έναρξη του τελικού ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την είσοδό τους.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το