Ελλάδα

Κυπαρισσία: «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο την Αστυνομία» – Μαρτυρία που συγκλονίζει 

Συγκλονίζει η περιγραφή βιολόγου, ο οποίος βρέθηκε έξω από το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία την ώρα της δολοφονίας του 39χρονου, η οποία φαίνεται να άκουσε τον 72χρονο, που κρατούσε ακόμη το όπλο στο χέρι, να επιστρέφει στην πόρτα και να φωνάζει: «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο στην Αστυνομία. Που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις…», αναφέρει το tharrosnews.

Στο μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ καρέ τη δολοφονία του 39χρονου στην Κυπαρισσία. Δείχνει, δηλαδή, τη στιγμή που ο 72χρονος πυροβολεί τον υπάλληλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας για έναν λογαριασμό ουσιαστικά των 143 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψή του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους 143 ευρώ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του. Λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 39χρονου. Μέσα στο μαγαζί βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Ο 72χρονος κινήθηκε προς το σημείο που βρισκόταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το