Τοπικά

«Κυνηγούν» την τύχη τους οι Βολιώτες ενόψει γιορτών – Μεγάλη αύξηση τις τελευταίες ημέρες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Μεγάλη αύξηση παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ της πόλης, καθώς με αφορμή τις γιορτές, οι πολίτες τζογάρουν τα χρήματά τους σε αναζήτηση μίας γιορτινής τύχης, ή ελπίζοντας πως θα κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα για να γίνουν οι Χριστουγεννιάτικες και οι Πρωτοχρονιάτικες γιορτές τους λίγο καλύτερες.
Στα περισσότερα πρακτορεία ΟΠΑΠ της πόλης, όπως και στα ΟΠΑΠ Play, παρατηρείται αύξηση των παικτών όλων των τυχερών παιγνίων, όπως το λαϊκό λαχείο, το εικονικό στοίχημα, τα «φρουτάκια» κ.α., η οποία αγγίζει μέχρι και το 50% σε σχέση με τις καθημερινές ημέρες.

Η αύξηση παρατηρείται αντίστοιχα σε όλες τις ηλικίες, οι οποίες ξεκινούν από τα 18 και πολλές φορές αγγίζουν και τα 80, ενώ η αυξημένη κίνηση στα πρακτορεία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Πρωτοχρονιά. Τις γιορτινές μέρες ωστόσο και τα ίδια τα τυχερά παιχνίδια γίνονται πιο ελκυστικά, υποσχόμενα μεγαλύτερη κέρδη και ανταμοιβές, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο και να τον ωθήσουν στο να δοκιμάσει την τύχη του.
Μαζί με την αύξηση των πελατών στα πρακτορεία όμως, αυξήθηκαν και τα κέρδη. Αξιοσημείωτη είναι η επιτυχία ενός χαμηλοσυνταξιούχου Βολιώτη που την προηγούμενη Τρίτη κέρδισε 100.000 ευρώ από το Τζόκερ, «πιάνοντας» το 5 στα 5, ποσό το οποίο σίγουρα άλλαξε τις Χριστουγεννιάτικες εορτές του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «Θ» ο πρόεδρος του Σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Μαγνησίας κ. Στέφανος Τύμπας, παρόλο των οικονομικών δυσκολιών που οι πολίτες διατρέχουν με αποτέλεσμα να μην έχουν πολλά χρήματα διαθέσιμα για να δοκιμάσουν την τύχη τους, παίζουν με αυτά που ο καθένας μπορεί, τα οποία συνήθως είναι από δύο μέχρι δέκα ευρώ.
Χωρίς απαραίτητα να «κυνηγούν» τα τεράστια ποσά, αρκετοί είναι και οι παίκτες οι οποίοι, παρόλο που μπορεί να μην είναι συχνοί πελάτες στα πρακτορεία, αποφασίζουν να τα επισκεφθούν με την σκέψη πως ίσως η τύχη τους κάνει και εκείνους ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο. Άλλοι ωστόσο, ελπίζουν πως θα πάρουν ένα πόσο χρημάτων που θα βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και στις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες αγορές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΪΣΜΕΝΟΣ

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στα 12-13 ευρώ η τιμή στο κιλό βασιλόπιτας – Στα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς και φέτος οι καταναλωτές

Κορυφώνεται αυτές τις μέρες η κίνηση στα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς ενόψει της πρωτοχρονιάς και της…

30 Δεκεμβρίου 2023

Κοπή πίτας από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Θηλέων Βόλου

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Θηλέων Βόλου προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου,…

30 Δεκεμβρίου 2023

Παιδική παράσταση «Μικροί Κύριοι-Μικρές Κυρίες:Η δύναμη της φιλίας» σήμερα στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου στη Ν. Ιωνία

Σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου στη Νέα…

30 Δεκεμβρίου 2023

158 λιγότεροι γάμοι φέτος στη Μαγνησία σε σχέση με το 2022 – Αύξηση στα σύμφωνα συμβίωσης

Αύξηση παρουσιάζουν τα σύμφωνα συμβίωσης που συνάφθηκαν στη Μαγνησία το 2023 σε σχέση με το…

30 Δεκεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ι. ΡΑΨΑΝΙΩΤΗ

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό και θείο ΕΥΑΓΓΕΛΟ Ι. ΡΑΨΑΝΙΩΤΗ Ετών 72 κηδεύουμε σήμερα…

30 Δεκεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΕΛΕΝΗΣ ΦΤΙΚΑ

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, αδελφή και θεία ΕΛΕΝΗ ΦΤΙΚΑ Ετών 84 κηδεύουμε αύριο Κυριακή 31…

30 Δεκεμβρίου 2023