Τοπικά

Κύκλος σεμιναρίων AutoCAD στη Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου

Με σύνθημα «Κανένας μόνος του στην κρίση» η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου διοργανώνει εδώ και πέντε χρόνια μαθήματα αλληλεγγύης. Μαθήματα δηλαδή που προσφέρονται από μέλη και φίλους της Λέσχης χωρίς οικονομικό αντίτιμο στα πλαίσια της έμπρακτης ταξικής αλληλεγγύης. Έτσι για δεύτερη χρονιά φέτος ξεκινάνε από την αρχή τα μαθήματα ηλεκτρονικής σχεδίασης στο Autocad.

Σε ανακοίνωσή της η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου επισημαίνει:
“Εδώ και κάποια χρόνια η επίθεση που δέχεται η πανεπιστημιακή (και όχι μόνο) εκπαίδευση, έχει κάνει την παιδεία από δημόσιο αγαθό να είναι προνόμιο για λίγους κι εκλεκτούς. Έτσι, μαθήματα απαραίτητα για τη συνολική μόρφωση πάνω στο αντικείμενο της κάθε σχολής έχουν αντικατασταθεί από σεμινάρια, πολλές φορές υπό πληρωμή, στα πλαίσια του κατακερματισμού του αντικειμένου σπουδών και της δια βίου μάθησης.
Σε αυτή τη συνθήκη δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια! Απαντάμε με συλλογικό αγώνα κόντρα στον ατομικό δρόμο και τον ανταγωνισμό. Ερχόμαστε στη Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας για να μάθουμε να σχεδιάζουμε συλλογικά”
Τα σεμινάρια θα είναι χρήσιμα σε φοιτητές/ριες πολυτεχνικών σχολών, αλλά και σε όποιον/α απλώς κινείται το ενδιαφέρον να μάθει να σχεδιάζει ηλεκτρονικά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26/2 στις 7μμ στο χώρο της Λέσχης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το