Τοπικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική για εργασίες ενίσχυσης γέφυρας κοντά στον κόμβο Αλμυρού

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. μεταξύ των Χ.Θ. 290+200 και Χ.Θ. 297+450 και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. για εργασίες ενίσχυσης της υφιστάμενης Γέφυρας 46BR στη Χ.Θ. 294+235, για το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 31-03-2021 έως Τετάρτη 30-06-2021. Πρόκειται για το τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Αλμυρού έως τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών.

2. Οι προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας εξυπηρετεί την κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα του Α.Θ.Ε. και την εξυπηρέτηση και των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας σε μια λωρίδα από τον κλάδο της κατεύθυνσης προς Θεσσαλονίκη.

Η εκτροπή κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται ως ακολούθως:
Α) Η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω του ανοίγματος Έκτακτης Ανάγκης το οποίο βρίσκεται μεταξύ των Χ.Θ. 294+760 και 294+625, θα εκτρέπεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήμα της διατομής του δεξιού (ανατολικού) κλάδου.

Β) Μεταξύ των Χ.Θ. 294+625 και Χ.Θ. 292+995 η διεξαγόμενη κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τον δεξιό (ανατολικό ) κλάδο του αυτοκινητόδρομου, ο οποίος θα λειτουργεί προσωρινά ως διπλής κατεύθυνσης. Η κατεύθυνση κυκλοφορίας προ Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετείται από το ανατολικό τμήμα της διατομής του δεξιού (ανατολικού) κλάδου του αυτοκινητόδρομου και η κατεύθυνση προς Αθήνα από το δυτικό τμήμα αυτού. Οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας θα διαχωρίζονται μεταξύ τους με κατάλληλη διάταξη φορητών στηθαίων ασφαλείας τύπου NJ.

Γ) Η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω του Ανοίγματος Έκτακτης Ανάγκης το οποίο βρίσκεται μεταξύ των Χ.Θ. 292+995 και Χ.Θ. 292+860, θα επανεισέρχεται στον αριστερό (δυτικό ) κλάδο του αυτοκινητόδρομου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το