Τοπικά

Κυκλοφοριακές αλλαγές σε Κασσαβέτη και Ευαγγελίστρια

Μονοδρόμηση της Κασσαβέτη από Γ. Δήμου προς Αναλήψεως και αλλαγές στην κυκλοφορία στην Ευαγγελίστρια αποφασίζει σήμερα η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας.
Μονοδρομείται η οδός Κασσαβέτη από Γ. Δήμου προς Αναλήψεως λόγω των περιορισμένων γεωμετρικών χαρακτηριστικών της οδού. Η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας διαπίστωσε ότι στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα υφίσταται σχετικό πρόβλημα, λόγω και της παράνομης στάθμευσης οχημάτων σε συνδυασμό με τη λειτουργία της φωτεινής σηματοδότησης. Θα υπάρξει μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Κασσαβέτη από Γ. Δήμου προς Αναλήψεως και τα οχήματα που κινούνται προς βορρά θα μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν τις οδούς Περραιβού ή Τρικούπη.

Σήμερα θα εξεταστεί και το ζήτημα του καθορισμού προτεραιότητας στην κίνηση των οχημάτων στην περιοχή γύρω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία. Η υπηρεσία διαπίστωσε πως στην περιοχή υπάρχει ανάγκη για σαφή καθορισμό προτεραιοτήτων και προτείνει τον καθορισμό προτεραιότητας στα οχήματα που κινούνται στα οδικά τμήματα γύρω από την Πλατεία Ευαγγελίστριας (Μακεδονίας από Δορυλαίου έως Λούλη, Λούλη από Μακεδονίας έως Βολίδη, Βολίδη από Λούλη έως Δορυλαίου και Δορυλαίου από Βολίδη έως Μακεδονίας) έναντι των οχημάτων που συγκλίνουν προς αυτά μέσω των κάθετων προσβάσεων (πινακίδες Ρ1).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το