Τοπικά

Κρούσμα κορωνοϊού σε 22χρονο στη Σκόπελο

Ένας 22χρονος είναι το νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Σκόπελο . Ο 22χρονος κόλλησε από μια κοπέλα που εντοπίστηκε χθες. Είναι το μοναδικό νέο κρούσμα που καταγράφεται σήμερα για  τη Μαγνησία από τον ΕΟΔΥ. Στο Νοσοκομείο του Βόλου βρίσκονται πέντε “‘ύποπτα” περιστατικά σε θαλάμους αρνητικής πίεσης  και στον Θάλαμο Λοιμώξεων νοσηλεύονται πέντε επίσης πέντε “ύποπτα” περιστατικά που αναμένουν αποτελέσματα του τεστ. 

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid ’19. Τα 3 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές με παλαιότερα κρούσματα ενώ το 1 προέρχεται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στη περιοχή του Αμπελώνα.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid ’19. Το κρούσμα προσήλθε για εξέταση στο νοσοκομείο της πόλης μετά από συμπτωματολογία.

– Στην περιοχή της Σκοπέλου

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid ’19. Πρόκειται για στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος (9.8.2020).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το