Αθλητισμός

Κρούση Παπακωνσταντίνου σε Νίκιτς και Κρουθ για να έρθουν στη Νίκη

Κρούση στον Μπράνισλαβ Νίκιτς και στον Αλεχάντρο Κρουθ έκανε η πλευρά του Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Οι δύο παίκτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, προκειμένου να αποκτηθούν εφόσον ο κ. Παπακωνσταντίνου πάρει το χρίσμα για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Στο χθεσινό ρεπορτάζ η «Θ» είχε αναφέρει ότι ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου είχε προσεγγίσει δύο ξένους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Πρόκειται για τον Μπράνισλαβ Νίκιτς και τον Αλεχάντρο Κρουθ, οι οποίοι είναι γνωστοί στο ελληνικό κοινό, καθώς έχουν αγωνιστεί σε ομάδες της χώρας μας.
Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1985 και είναι γιος του παλιού άσου του Άρη και του Αιγάλεω Νίκολα Νίκιτς. Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και 13 χρόνια. Στην πατρίδα μας έχει περάσει από Αγροτικό Αστέρα, Ναυπακτιακό Αστέρα, Αιολικό, Παναιτωλικό, Πρέβεζα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ επίσης έχει παίξει στην Κύπρο με τη Νέα Σαλαμίνα και την Αγία Νάπα, στη Βοσνία με την Τσέλικ Ζένιτσα και τη Ζβιέζντα και στην Ελβετία με τη Βόλεν.
Στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές παίζοντας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά στο Κύπελλο Ελλάδας. Πέρσι βρισκόταν σε σύλλογο της Φούτμπολ Λιγκ.

Στην Φούτμπολ Λιγκ έπαιζε πέρσι και ο Αλεχάντρο Κρουθ. Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1990 και παίζει ως εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Διακρίνεται για την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του.
Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά πέρσι για λογαριασμό της Δόξας Δράμας με την οποία κατέγραψε 17 συμμετοχές πετυχαίνοντας και τέσσερα τέρματα.
Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχει να κάνει κυρίως με τη Β’ και Γ’ κατηγορία Ισπανίας. Συγκεκριμένα έχει θητεύσει στις Βετσινάριο, Τζιμνάστικ, Γκρανάντα, Σανταμπέλ, Μούρθια, Λαγκοστέρα, Μπούργκος, Χαέν, Μενσανιέρο, Έμπρο και Λεαλάντ.
Οι δύο παίκτες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Ρήγα Στύλλα, και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα ντυθούν στα κυανόλευκα, εφόσον φυσικά ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κολωνός: Η κατάθεση της 12χρονης στοιχειοθετεί τον βιασμό της, λέει η δικηγόρος της

«Θεωρώ ότι η πρόταση αυτή δεν θα περάσει στο σώμα των δικαστών και των ενόρκων…

14 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την οικογένεια του Γεράσιμου

«Οι γονείς δεν δέχονται ότι φταίνε μόνο ο σταθμάρχης και οι δύο οδηγοί» επεσήμανε ο…

14 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση του Συλλόγου «Πολίτες της Μαγνησίας για την υγεία και το περιβάλλον»

Ο Σύλλογος «Πολίτες της Μαγνησίας για την υγεία και το περιβάλλον», θεωρεί καθήκον του να…

14 Μαρτίου 2024

Ο ΣΕΗΜ στην εκδήλωση «Open Day» της ΔΥΠΑ Βόλου

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας (ΣΕΗΜ) συμμετείχε στην εκδήλωση OPEN DAY των Σχολών της…

14 Μαρτίου 2024

Πανελλαδική 24ωρη αποχή των συμβολαιογράφων

Κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, ενόψει της επικείμενης ψήφισης…

14 Μαρτίου 2024

Ο Τζήλος διαιτητής στο Αστέρας Τρίπολης-Βόλος

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Την…

14 Μαρτίου 2024