Τοπικά

Κρουαζιέρα από τον Βόλο με την «Celestyal Cruises» στις 22 Νοεμβρίου

Ένα πείραμα θα λάβει χώρα στις 22 Νοεμβρίου, καθώς η εταιρεία κρουαζιέρας «Celestyal Cruises», παραχωρεί καμπίνες στο κρουαζιερόπλοιο «Crystal», που θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου, για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην επταήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο».
Η κρουαζιέρα θα είναι επταήμερη και εφόσον υπάρξει ανταπόκριση από την Κεντρική Ελλάδα, τότε η «Celestyal Cruises» θα εντάξει το λιμάνι του Βόλου ως λιμάνι αναχωρήσεων για την επόμενη θερινή τουριστική περίοδο.

Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Βόλου την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ., θα καταπλεύσει την επόμενη Σάββατο στο Ηράκλειο και στη συνέχεια στη Σαντορίνη την Κυριακή, στη Μύκονο τη Δευτέρα, μετά στον Πειραιά και από εκεί Κωνσταντινούπολη, Τρίτη και Τετάρτη, Τσανάκαλε Πέμπτη και επιστροφή στον Βόλο, στις 29 Νοεμβρίου, Παρασκευή, στις 7 π.μ.
Οι τιμές περιλαμβάνουν όλα τα γεύματα – πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό (χορτοφαγικά γεύματα συμπεριλαμβάνονται), πακέτο ποτών – πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης αλκοολούχων και μη – αλκοολούχων ποτών, δραστηριότητες (γιόγκα, χορός, κ.τ.λ.), τρεις εκδρομές, κρουαζιέρα στον Βόσπορο και αγορά μπαχαρικών, εκδρομές στην εντυπωσιακή Οία, που είναι ακουμπισμένη στο χείλος της καλντέρας, το μινωικό παλάτι της Κνωσσού, λιμενικά τέλη.
Σημειώνεται ότι το «Crystal» θα πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή από τις 25 Οκτωβρίου και για έξι Παρασκευές προσεγγίσεις στο λιμάνι του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το