Τοπικά

Κρούσματα εξαπάτησης καταναλωτών της ΔΕΗ “Θ”

ΔΕΗ

Κρούσματα εξαπάτησης καταναλωτών από άτομα, που προφασίζονται την ιδιότητα του υπαλλήλου της ΔΕΗ και προχωρούν επ’ αμοιβή σε παράνομες παρεμβάσεις στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας, έπεσαν στην αντίληψη του ΔΕΔΔΗΕ, περιοχής Βόλου.

Με αφορμή τις καταγγελίες για την εξαπάτηση καταναλωτών, ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε καμία περίπτωση και για καμία υπηρεσία που παρέχει η εταιρεία δεν ζητούν χρηματική αμοιβή από τους καταναλωτές κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο ακίνητό τους.

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχει παρασχεθεί από την εταιρεία ειδική υπηρεσιακή ταυτότητα, την επίδειξη της οποίας θα πρέπει να ζητούν οι καταναλωτές προκειμένου να επαληθεύσουν ότι πράγματι πρόκειται για εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Τέλος, αναφέρει ότι στην περίπτωση που ο καταναλωτής έχει υπόνοιες για εξαπάτηση από τους υπαλλήλους που τον επισκέπτονται, πρέπει να καλεί άμεσα στα τηλέφωνα βλαβών που αναφέρονται στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Επιπλέον ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους τακτικούς αλλά και έκτακτους ελέγχους στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας όλων των καταναλωτών, προκειμένου να εντοπιστούν ρευματοκλοπές, παραβιάσεις και παράνομες συνδέσεις και υπενθυμίζεται ότι το αδίκημα της ρευματοκλοπής διώκεται ποινικά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το