Άρθρα

Κροκοδείλια δάκρυα, ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και οικογένειες στον δρόμο

Του Γιάννη Κάιρα* 

Μέσα στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση των νοικοκυριών με έναν τρελό πληθωρισμό να τρέχει στα τρόφιμα και τα καύσιμα στα ύψη , η Κυβέρνηση ΝΔ του Μητσοτάκη ενεργοποίησε ενάντια στον λαό, τον νόμο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
Έναν νόμο που ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε και νομοθέτησε και η ΝΔ εφαρμόζει με το πιο σκληρό και άγριο πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού.
Στα κροκοδείλια δάκρυα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και των Βουλευτών του θυμίζουμε τις δηλώσεις των Τσακαλώτου και Κοντονή την ώρα που ψήφιζαν όλοι οι βουλευτές του και με τα δύο χέρια, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας που τώρα κάνουν ότι κόπτονται, το νομοσχέδιο της ντροπής του 2018 ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας είναι με λίγα λόγια το καλύτερο που μπορεί να συμβεί για την οικονομία της Χώρας..
Είναι όντως η χείριστη κυβέρνηση αυτή της ΝΔ και του Μητσοτάκη αλλά είναι και μια καλά κοπιαρισμένη συνέχεια της μνημονιακής Κυβέρνησης του ΣΎΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, η οποία έδωσε βορά στο πιάτο τα σπίτια των Ελλήνων στις τράπεζες και στα ιδιωτικά Funds τύπου Πάτση, για να διατηρηθούν σε καρέκλες κυβερνητικές και μη..
Δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου ο Ελληνικός Λαός κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ όσο και αν προσπαθήσετε και φυσικά δεν θα επιτρέψει να ξανακυβερνήσει και η πιο απάνθρωπη Κυβέρνηση αυτή της ΝΔ.
Οι εκλογές που έρχονται θα είναι το τέλος όλων αυτών που έφεραν σε απελπισία και μαρασμό την Ελληνική κοινωνία και τα νοικοκυριά, για να ξαναγεννηθεί η ελπίδα και η αισιοδοξία στην Πατρίδα μας.

*Μέλος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Μέλος του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης λαϊκής κατοικίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το