Τοπικά

Κριτική του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας στον Α. Τσίπρα

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας την επίσκεψη του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Ηλεία και τονίζοντας πως η αίσθηση που άφησε ήταν ότι δεν κυβέρνησε ποτέ και επιστράτευσε την αποτυχημένη, όπως τη χαρακτήρισε, συνταγή των υποσχέσεων.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΙΝ.ΑΛ αναφέρει «Η επίσκεψη του κ.Τσίπρα στην Ηλεία, μας άφησε την εντύπωση πως δεν κυβέρνησε ποτέ, επιστρατεύοντας μάλιστα την ίδια αποτυχημένη συνταγή των υποσχέσεων, του λαϊκισμού και της ιδεοληψίας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δεδομένες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το δρόμο ‘’Πάτρα-Πύργος’’, αποφεύγοντας σκόπιμα όμως να κάνει αυτοκριτική για τα πεπραγμένα της δικής του κυβέρνησης.

Αυτό άλλωστε που βολικά “ξεχνά” να αναφέρει είναι ότι η κατάτμηση του έργου και η εμφάνιση του κ. Καλογρίτσα στο προσκήνιο, ως εργολάβου για το έργο, αποτελούν επιλογές της δικής του κυβέρνησης που ματαίωσαν την δρομολογημένη έναρξή του.

Ο κ. Τσίπρας, όσο δεν κυβερνούσε μπορούσε να πείθει πολλούς, σήμερα ωστόσο δεν μπορεί πια να εξαπατήσει τον λαό που αναζητά μια δημοκρατική διέξοδο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το