Ελλάδα

Κρήτη: Η ΕΛΑΣ ψάχνει παιδεραστή – Παρενοχλούσε ανήλικα αγόρια και κορίτσια

elas_kriti708

Στην αναζήτηση ενός παιδεραστή βρίσκονται οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου, μετά από καταγγελία που έγινε από το τοπικό σύλλογο Όαση του Παιδιού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Εθνική Φωνή”, στη περιοχή των Πεζών ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές το τελευταίο διάστημα πλησίαζε μικρά αγόρια και κορίτσια και τους έδειχνε φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα οι φωτογραφίες είχαν γυμνούς άνδρες και γυναίκες.

Τα παιδιά μετά τις πρώτες “επιδείξεις” των γυμνών φωτογραφιών ενημέρωσαν τους γονείς τους οι οποίοι πήγαν και έκαναν σχετικές συστάσεις στο δράστη ζητώντας του να φύγει από την περιοχή τους γιατί θα έχει “κακά ξέτελα…” εάν συνεχίσει να ενοχλεί σεξουαλικά τα παιδιά τους.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του αλλοδαπού απέναντι στα παιδιά έφθασε μετά από επώνυμη αναφορά στο σύλλογο Όαση του Παιδιού η διοίκηση του οποίου πήγε και ενημέρωσε σχετικά την αρμόδια υπηρεσία της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου.

Ήδη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν και βρήκαν τους γονείς των παιδιών και ενημερώθηκαν για τις ενοχλήσεις που έχουν υποστεί τα παιδιά τους.

Αναζήτησαν τον δράστη όμως δεν τον βρήκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες άτομο που έχει σχέση με την εργασιακό χώρο που απασχολείται τον έχει “εξαφανίσει”.

Η άμεση αντίδραση των κατοίκων αλλά και του συλλόγου Όαση του Παιδιού έχει σαν αποτέλεσμα να μην προχωρήσει σε βιασμό μικρών παιδιών ο αλλοδαπός παιδεραστής.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι κάτοικοι στα Πεζά δεν κράτησαν την παλιά άδικη ιδιαίτερα σε τέτοιες περιπτώσεις τακτική του κλειστού στόματος.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το