Ελλάδα

Κρήτη: Δρόμος κόπηκε στα δυο – Πνίγηκαν δεκάδες πρόβατα

Πολλά προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ειδικότερα στο ανατολικό κομμάτι του νησιού. Δρόμοι-ποτάμια και καθιζήσεις σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου
Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Γόρτυνας, κ. Σχοιναράκης, σύμφωνα με το neakriti.gr στην περιοχή της Βαγιωνιάς παρασύρθηκαν και πνίγηκαν δεκάδες πρόβατα εξαιτίας των ορμητικών νερών του ποταμού Γεροποτάμου.

Σε απόγνωση ο κτηνοτρόφος που έχασε τα ζώα του από την μία στιγμή στην άλλη.
Η κακοκαιρία για ακόμα μια φορά φέτος «σφυροκοπά» την Κρήτη με κατολισθήσεις, πλημμυρισμένα θερμοκήπια, ποτάμια που έχουν «φουσκώσει» και απροσπέλαστους δρόμους.

Καταστράφηκαν δρόμοι
Στην περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά το οδικό δίκτυο, αφού οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν καθιζήσεις σε αρκετά σημεία, καθιστώντας τα πλέον απροσπέλαστα.

Είναι χαρακτηριστική η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Στερνών προς Κουδουμά. Η βροχή είχε ως αποτέλεσμα να δώσει χαριστική βολή στον συγκεκριμένο δρόμο που «κόπηκε» στα δύο και η κυκλοφορία πλέον δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Στο σημείο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και ο δήμαρχος Γόρτυνας , κ. Σχοιναράκης που μιλώντας στο neakriti κάνει λόγο για πολύ σοβαρά προβλήματα τα οποία και δεν μπορούν να λυθούν άμεσα .
Εφιστά πολύ μεγάλη προσοχή στους οδηγούς, καθώς σε πολλά σημεία εθνικού, επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου, υπάρχουν κατολισθήσεις και καθιζήσεις και υπάρχουν παγίδες.

«Φούσκωσε» ο Αναποδάρης
Ο Αναποδάρης στο σημείο που διασχίζει το δήμο Αρχανών Αστερουσίων “φούσκωσε” ,ενώ σε κάποια σημεία δρόμοι έκλεισαν. Δήμος, Πυροσβεστική και Αστυνομία βρίσκονται σε συντονισμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το