ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση με μπογιές στη Βουλή

Ελλάδα

Ελλάδα

Κρήτη: Αποσωληνώθηκε το αγοράκι που κατάπιε χάπια

Kαλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας του δυόμιση ετών παιδιού στην Κρήτη που κατανάλωσε χάπια.
Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το αγοράκι έχει αποσωληνωθεί και παραμένει στη Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, μιλώντας στο neakriiti, ανέφερε: «Έγινε προσπάθεια αφύπνισης, η οποία ήταν επιτυχής. Ο οργανισμός του παιδιού αντέδρασε θετικά και πλέον δεν υποστηρίζεται η αναπνοή του μηχανικά. Αποσωληνώθηκε και εξακολουθεί, όμως, να νοσηλεύεται στη Μονάδα Παίδων με την κατάσταση της υγείας του να είναι συνεχώς βελτιούμενη».
Η προσπάθεια αφύπνισης είχε ξεκινήσει από την περασμένη Τρίτη και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν το δυόμιση ετών αγόρι να κερδίσει την πρώτη δύσκολη μάχη για την ζωή του.

Το χρονικό
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, την Κυριακή, το παιδί κατάπιε άγνωστο αριθμό χαπιών. Αμέσως, οι γονείς του το μετέφεραν εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ. Οι γονείς του δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στους γιατρούς τι ακριβώς συνέβη και πώς το παιδί κατάπιε τα φάρμακα.
Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ επεσήμανε ότι το παιδί δεν παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Αντίθετα, φαινόταν πως είναι καλά φροντισμένο και γι’ αυτό η εκτίμηση είναι πως ό,τι έγινε, ήταν ατύχημα.
Το δυόμιση ετών αγοράκι και η οικογένειά του ζουν μόνιμα τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, καθώς η οικογένεια συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Πηγή: neakriti.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το