Παραπολιτικά

Κρίση αυτοθαυμασμού…

Η περιοδεία του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αραχωβίτη στα χωριά του Νομού Μαγνησίας ανέδειξε για μια ακόμη φορά τα σοβαρά προβλήματα του αγροτικού κόσμου, που ουδείς φαίνεται να ακούει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ως εντυπωσιακό στοιχείο των συζητήσεων στο Βελεστίνο και τον Αλμυρό, ότι οι εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου αντιμετώπισαν τα πρώην κυβερνητικά στελέχη σαν να είναι και σήμερα υπουργοί και πρόεδροι οργανισμών. Αυτό δείχνει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο κ. Αραχωβίτης, ότι «στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν καθαρά χέρια, ανοιχτά αυτιά και διάθεση για συνεννόηση και αντιμετώπιση των πολλών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αγροτική παραγωγή και οι άνθρωποί της στη χώρα μας». Αυτή την κρίση αυτοθαυμασμού ίσως να μην τη συμμερίζονται οι αγρότες.

Το γεγονός ότι αντιμετώπισαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνητικά στελέχη, μπορεί να δείχνει πως οι αγρότες στις συναντήσεις, αφενός τους ζητούσαν τα «ρέστα» για παραλείψεις στην κυβερνητική πολιτική, αφετέρου απαιτούσαν να «ξυπνήσει» ο ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει αντιπολίτευση, για να στηρίξει τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου. Είναι μια άποψη…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το