ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μιχαλεντζάκης

Αθλητισμός

Πήρε κλίση

Οι εικόνες της ημέρας

Σύνδεση

Οι εικόνες της ημέρας

Σακούλες

Οι εικόνες της ημέρας

Μαγευτικό τοπίο

Οι εικόνες της ημέρας

Η νομιμότητα σε «πόλεμο» στην Νταμούχαρη

Άρθρα

«Ένεση» στην αγορά του Βόλου

Παραπολιτικά

Ανησυχία

Παραπολιτικά

Κόσμος

Κρεοπώλης «επιτέθηκε» σε vegan ακτιβιστές με χοιρομέρια και μπριζόλες

Σάλο έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία, η αντίδραση ενός εργαζόμενου σε κρεοπωλείο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μία ομάδα vegan ακτιβιστών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την πώληση αλλά και την κατανάλωση κρέατος.
H ομάδα των διαδηλωτών έκανε την παρέμβαση της στην αγορά Kirkgate της πόλης Mπράντφορντ, καλώντας τους καταναλωτές να μην αγοράζουν κρέας, κάτι που προκάλεσε την πρωτότυπη αντίδραση του κρεοπώλη, ο οποίος αφού άρχισε να λογομαχεί μαζί τους, στη συνέχεια άρπαξε μπριζόλες κι ό,τι άλλο βρήκε πρόχειρο μπροστά του κι άρχισε να τους κυνηγά.

Παράλληλα, προσπαθούσε επανειλημμένα να ακουμπήσει τους ακτιβιστές με τα κομμάτια του ωμού κρέατος, προφανώς γνωρίζοντας την απέχθειά τους για τα νεκρά ζώα.
Μάλιστα, ένας συνάδελφος του οξύθυμου κρεοπώλη, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, τοποθετώντας πάνω στον πάγκο του μία γουρουνοκεφαλή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «πικάρει» τους ακτιβιστές.

Η ένταση εκτονώθηκε μετά την έλευση της αστυνομίας και τις εκατέρωθεν καταγγελίες, ενώ το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από μία διαδηλώτρια κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media, με δεκάδες χρήστες να χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις για τον κρεοπώλη, ενώ αρκετοί ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των οξύθυμων εργαζομένων.
Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το