Κόσμος

Κρέμασαν εκατοντάδες κασκόλ σε πάρκο για όσους τα έχουν ανάγκη

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, μικρές πόλεις σε όλο τον κόσμο φορούν τα γιορτινά τους και στους δρόμους τοποθετούνται λαμπερά φωτάκια και εορταστικά στολίδια. Αλλά ένα πάρκο στο Μάντσεστερ, στο Νιου Χάμσάιρ, έχει διακοσμηθεί με εκατοντάδες κασκόλ, καπέλα και χειροποίητα γάντια φτιαγμένα από τους εθελοντές της κοινότητας.

Η ετήσια γιορτή, που ξεκίνησε πέρυσι, διοργανώθηκε από την εκκλησία του Longmeadow στο κοντινό Auburn. Οι εθελοντές κλήθηκαν να πλέξουν καπέλα, κασκόλ και γάντια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη, να παραμείνουν ζεστοί κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Πέρυσι, η ομάδα δώρισε 75 αντικείμενα, ενώ φέτος η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη και τα αντικείμενα ξεπερνούν τα 400.

Η ομάδα κρέμασε τα κασκόλ και άλλα εμπορεύματα στο Memorial Park του Μάντσεστερ. Ο αιδεσιμότατος Ρουθ Γκάλοντ δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WCVB πως η ομάδα βάζει τα κασκόλ στο πάρκο και όχι σε καταστήματα γιατί οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη, αποκλείεται να μπουν σε καταστήματα και να ζητήσουν ένα δωρεάν κασκόλ ή καπέλο.


Τα κασκόλ φέρουν ετικέτες που γράφουν: «Δεν ξεχάστηκα εδώ αλλά ούτε κι εσύ. Αν κρυώνετε, πάρτε αυτό το κασκόλ για να ζεσταθείτε». Ο Γκάλοτ δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό πως η εκκλησία του αναζητούσε τρόπους για να εμπλέξει ανθρώπους με περισσότερους τρόπους και όχι μόνο με οικονομικές δωρεές. Ελπίζει το πρόγραμμα να επεκταθεί και σε άλλες εκκλησίες σε όλη τη χώρα.

Πηγή: Huffington Post

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το