Τοπικά

Κραυγή βοήθειας από μητέρα με τρίχρονο παιδί – Μονογονεϊκή οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα

 

Δεν έχουν τέλος τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά η Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου.
Την Παρασκευή η Ομάδα Αλληλοβοήθειας κοινοποίησε ακόμη μία έκκληση από μονογονεϊκή οικογένεια του Βόλου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ομάδας «έχοντας στηρίξει τον τελευταίο μήνα χάρη στην αλληλοβοήθεια όλων μας δέκα οικογένειες με τρόφιμα και λάδι, έχουμε ξεμείνει από το ο,τιδήποτε.
Μαμά μόνη της, ζήτησε τη βοήθειά μας για ένα μικρό διάστημα, κυρίως για το 3 ετών παιδάκι της.
Τρόφιμα για παιδάκι, μπισκότα, δημητριακά, χυμοί, πάνες Νο 6, καθώς και τρόφιμα μακράς διάρκειας και λάδι είναι απαραίτητα.
Για τα νωπά προϊόντα (κρέας, γάλα, γιαούρτι) συστήνουμε τη χρήση δωροεπιταγών».
Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα της μητέρας στην ομάδα: «Καλησπέρα σας. Έχω μεγάλη ανάγκη. Είμαι άνεργη εδώ και λίγο διάστημα, κατάφερα να πληρώσω λογαριασμούς για να μη μείνω χωρίς ρεύμα εγώ και ο τρίχρονος γιος μου, αλλά μέχρι τις 15 του μήνα δεν έχω τρόφιμα ούτε λάδι ούτε πάνες. Έχω δανειστεί και δεν έχω άλλο περιθώριο. Σας παρακαλώ πολύ μόνο για το παιδί κάποια τρόφιμα, πάνες, λίγο λάδι. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είμαι σε απόγνωση. Είμαι μόνη, ο πατέρας του παιδιού άφαντος».
Για όσους θέλουν από μακριά να στηρίξουν την προσπάθεια για τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη μπορούν να το κάνουν μέσω PayPal στο https://www.paypal.me/allilovoitheiavolos.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6987980749 και στο [email protected] και με μήνυμα στη σελίδα.
Να σημειωθεί ότι οι συμπολίτες μας που ζητάνε βοήθεια από την Ομάδα, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας γεμάτοι αξιοπρέπεια και το μόνο που ζητάνε είναι να υπάρχει εχεμύθεια.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το