Τοπικά

Κραυγή απόγνωσης από τους καταστηματάρχες στα παράλια της Λάρισας – SOS στην άμμο

Διαμαρτυρία και …«άδειες καρέκλες» σήμερα και στα παράλια του νομού Λάρισας με τους καταστηματάρχες να εκπέμπουν επίσης SOS.
Ο σύλλογος καταστηματαρχών παραλίων ν. Λάρισας συμμετείχε ενεργά στην πανελληνία δράση με τίτλο “empty chairs” και ζητά από την κυβέρνηση να στηρίξει έμπρακτα τους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού.

“Ο σύλλογος καταστηματαρχών παραλίων ν Λάρισας συμμετείχε ενεργά στην πανελληνια δράση με τίτλο “empty chairs”. Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας είναι να ευαισθητοποιήσει την κυβέρνηση ώστε να στηρίξει έμπρακτα τους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται. Βασικές απαιτήσεις μας είναι η μείωση του ΦΠΑ, η μείωση των ασφαλιστικών και εργοδοτικών εισφορών για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το προσωπικό μας, η επιχορήγηση των επιχειρήσεων για να μπορέσουμε να ανοίξουμε και όχι η δανειοδότηση, η μείωση τελών και τέλος η δυνατότητα ενοικίασης μεγαλύτερου δημόσιου χώρου απο τους δήμους για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις μας να επιβιώσουν” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το