Τοπικά

Κραυγή αγωνίας από την οργάνωση S.C.W.A στη Σκιάθο – Χάνουν το σπίτι τους πάνω από 150 γάτες

Πάνω από 150 γάτες στη Σκιάθο χάνουν το σπίτι τους. Η οργάνωση Skiathos Cat Welfare Association αντιμετωπίζει πλέον τεράστιο πρόβλημα και ήδη ζητάει την οικονομική βοήθεια των πολιτών.

Αυτή την στιγμή η φιλοξενία των ζώων γίνεται λόγω της αγάπης  της οικογένειας των Sharon Hewing Elliott-Winterburn . Δυστυχώς όμως,  λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, το ακίνητο πρέπει να πωληθεί.

Ο Σύλλογος ήδη έχει αναγκαστεί να μεταφέρει τις γάτες σε ασφαλή σημείο και ήδη έχουν τοποθετηθεί σε ένα μικρό τμήμα του κήπου προσωρινά, αφού το σπίτι έχει ανακαινιστεί και είναι έτοιμο προς πώληση.

Υπάρχουν πάνω από 150 γάτες και 30 νεογέννητα γατάκια που χρειάζονται καταφύγιο, ζεστασιά και ασφάλεια. Υπάρχουν επίσης τυφλές γάτες που πρέπει να εξετάζονται και να βρίσκονται μόνιμα σε εσωτερικούς χώρους.

Η τοποθεσία στην οποία ήδη προσωρινά έχουν μεταφερθεί είναι ακατάλληλη για τις ανάγκες των γατιών και για αυτό ο σύλλογος εξετάζει την πιθανότητα ακόμα και αγοράς γης με την οικονομική συμβολή των φίλων του συλλόγου κυρίως από το εξωτερικό για να λυθεί το πρόβλημα μια για πάντα.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον παρακάτω σύνδεσμο στο FB:  https://www.facebook.com/skiathoscatwelfareassociation/ 

ή στο https://www.youcaring.com/skiathoscatwelfareassociation-1022903

Πηγή: skiathoslife.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το