Τοπικά

Κρατούμενος έσπασε τα καρτοτηλέφωνα στις φυλακές γιατί …δεν έβγαζε γραμμή

Προσπαθούσε να βγάλει γραμμή στο τηλέφωνο και επειδή δεν τα κατάφερνε…  ξέσπασε στα καρτοτηλέφωνα του σωφρονιστικού καταστήματος.
Το περιστατικό συνέβη προχθές το μεσημέρι όταν ο νεαρός κρατούμενος των φυλακών Βόλου, που κατάγεται από την Αλγερία,  βγήκε εκτός εαυτού επειδή δεν μπορούσε να βγάλει γραμμή. Επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για να περιορίσουν τον νεαρό που δεν εκνευρίστηκε επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει με το άτομο που ήθελε.
Ο κρατούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων και αποφασίστηκε να του επιβληθούν βαθμοί ποινής καθώς φέρεται να έχει προκαλέσει και άλλα προβλήματα.  Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τιμωρήθηκε δύο φορές με μεταγωγή σε άλλο κατάστημα κράτησης αλλά δεν έχει μεταχθεί ακόμα.

Η μεταγωγή του κρατουμένου δεν έχει υλοποιηθεί καθώς το Κεντρικό Συμβούλιο Μεταγωγών είναι υπό αναδιάρθρωση και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι θα ισχύσει μετά τις αλλαγές  με την ανάθεση των φυλακών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το