Αθλητισμός

Κράτησε τη διαφορά ο Πύρασος με “πεντάρα” επί της Ακρόπολης

Στο νήμα θα κριθεί ο φετινός τίτλος της Α’ ΕΠΣΘ. Ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής ο Πύρασος εξακολουθεί να έχει το «πάνω χέρι», αφού αν κερδίσει την Κυριακή στο βοηθητικό του ΕΑΚ τον Τοξότη θα στεφθεί πρωταθλητής. Σε περίπτωση που «στραβοπατήσει» τότε η Αγία Άννα θα έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει αρκεί να νικήσει το δικό της εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα. Ας δούμε όμως τι έγινε στις χθεσινές αναμετρήσεις:

Ο Πύρασος επανήλθε στις επιτυχίες και διατηρήθηκε στην κορυφή. Οι Αγχιαλίτες επικράτησαν 5-2 της Ακρόπολης στο «Παντελής Μαγουλάς» και εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα δικά τους… πόδια.

Πάντως, αιφνιδιάστηκαν στο 7ο λεπτό όταν ο Γαβρήλος Τσουκάλης έγραψε το 0-1 με πλασέ. Στο 27’ ο Ροτζέριο τροφοδότησε τον Αραπίτσα που από πλάγια αριστερά σκόραρε με το δεξί και ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος με παρόμοιο τρόπο έκανε το 2-1 στο 31’, ενώ στο 40’ ο Βλάχος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Πύρασο, γράφοντας το 3-1.

Στο 62’ η Ακρόπολη ξαναμπήκε στο ματς με τον Γ. Τσουκάλη να κάνει μία υπέροχη ατομική προσπάθεια και να μειώνει σε 3-2. Όμως επτά λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας και η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες, αφού δεν υπήρχε άλλη αλλαγή. Στο 71’ ο Ζάχος έκανε το σουτ και ο Δημητρίου απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού. Να σημειωθεί ότι ο χθεσινός γκολκίπερ της Ακρόπολης είναι μέσος που χθες υπερασπίστηκε την εστία μια και ο βασικός τερματοφύλακας Βίτσος είναι τραυματίας.

Στο 73’ ο Βλάχος έκανε το 4-2 με δυνατό σουτ, ενώ στο 83’ η κεφαλιά του Φουρκιώτη βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μιχόπουλος, επίσης με το κεφάλι, σημείωσε το 5-2. Λίγο πριν τη λήξη αποχώρησε και ο Παγώνης, με τους Σεσκλιώτες να τελειώνουν το ματς με εννέα παίκτες.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος (85’ Ρακής), Μπασδάνης, Ροτζέριο, Αγιασιώτης (75’ Θεοδωρόπουλος), Αραπίτσας (60’ Φουρκιώτης), Μπόλης (60’ Δημητριάδης), Βλάχος, Οικονόμου (75’ Κατής), Ζάχος.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Δημητρίου, Αντωνίου, Πασσιάς (46’ Πέππας), Τ. Κολυμήτρας, Γκάγκας, Κ. Κολυμήτρας, Γ. Τσουκάλης, Βαρελόπουλος (46’ Αξιώτης), Παγώνης, Β. Σταυραντώνης, Κ. Σταυραντώνης (46’ Μαργαρίτης).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Καταγγελία στον Δήμο Νοτίου Πηλίου από αιμοκαθαιρόμενο

  Σε καταγγελία στον Δήμο Νοτίου Πηλίου για παράβαση καθήκοντος, αμέλεια και απαξίωση σε ΑμεΑ,…

7 Δεκεμβρίου 2023

Κέρδισε αγωγή ανεμβολίαστη εργαζόμενη στον Δήμο Αλμυρού

  Το ποσό των 10.730,90 ευρώ θα καταβληθεί από τον Δήμο Αλμυρού σε εργαζόμενη, η…

7 Δεκεμβρίου 2023

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Πέμπτης 7/12

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 2 18.00 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης…

7 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΥΑΜΒ: Προσφορές για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού

  Έως τις 13 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, θα γίνονται δεκτές οι προσφορές για…

7 Δεκεμβρίου 2023

Διενέργεια εξετάσεων χορήγησης Ειδικής Άδειας Οδήγησης ΕΔΧ – ταξί

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών κι Επικοινωνιών ανακοινώνεται ότι την 20 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και…

7 Δεκεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΑΡΡΑ

  Την αγαπημένη μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΑΡΡΑ ΕΤΩΝ 82   Κηδεύουμε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023…

7 Δεκεμβρίου 2023