Παραπολιτικά

Κουβέντα…

Υπηρεσίες, όπως ο Προγραμματισμός, διαλύθηκαν, αναπληρωτές διευθυντές τοποθετήθηκαν σε υπηρεσίες χωρίς υπαλλήλους, για να λαμβάνουν επίδομα θέσης, συνδικαλιστές μετατέθηκαν ως διαχειριστές λειτουργίας στη σήραγγα της Γορίτσας.
Οι παραπάνω είναι μερικές από τις αλλαγές στη διοίκηση του δήμου Βόλου…
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι δημοτικός ταμίας που συγκρούστηκε με τον δημοτικό σύμβουλο Χ. Στεφόπουλο, ξηλώθηκε από τη θέση του για να μην λαμβάνει επίδομα, ενώ διευθυντές έμειναν στις θέσεις τους, αλλά δεν ορίζουν πλέον υπαλλήλους… είναι ανευ χαρτοφυλακίου…
Είναι βεβαίως δικαίωμα της δημοτικής αρχής να τοποθετεί τους υπαλλήλους όπου πιστεύει πως θα αποδώσουν καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στις αλλαγές υπάρχουν και υπάλληλοι που ορίζονται σε θέσεις έντασης εργασίας. Μέχρι πρότινος «κρατούσαν» μόνο καρέκλα στο δήμο, η οποία ήταν άδεια.
Το περίεργο είναι ότι ενώ στη διοίκηση του δήμου ήρθαν τα πάνω-κάτω, το ΚΚΕ δεν βρήκε μια κουβέντα να πει. Λογαριάζει ως υπαλλήλους μόνο τα δικά του παιδιά…και γι’ αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση για το γεγονός οτι τιμωρήθηκε με επίπληξη μια συνδικαλίστρια που χωρίς να νομιμοποιείται, απουσιάζει συνεχώς από την εργασία της.
Έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν για μια επίπληξη, για ένα «χάδι». Σιγά το Αλκατράζ…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το