Ελλάδα

Κουρουμπλής: Δεν είναι επιλογή του λαού η ρήξη

kouroyblis

«Με ρήξη τη δεδομένη στιγμή θα καταστρέφονταν οι αδύναμοι» τόνισε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής απαντώντας στη διαφωνία της Αριστερής Πλατφόρμας, και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμφωνία.

«Η κυβέρνηση δεν ήθελε ρήξη, δεν είχε τέτοια εντολή, δεν είναι επιλογή του ελληνικού λαού, καθαρά και ξάστερα» ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε δε ότι είναι προτιμότερο «να υπακούς στην ιδεολογική ζυγαριά του φαρμακείου αντί να διαχειριστείς ακόμη και αυτά τα δύσκολα μέτρα που με την αριστερά θα είναι πιο ανώδυνα απ’ ό,τι θα ήταν με άλλη κυβέρνηση».

«Με ρήξη τη δεδομένη στιγμή θα καταστρέφονταν οι αδύναμοι, δεν πρέπει να φτάνουμε στην πλήρη απαξίωση αυτής της προσπάθειας της κυβέρνησης που είναι δύσκολη… Ας διαβάσουμε τον Μισέλ Σαπέν, τις εφημερίδες διεθνώς τι λένε… Ξέρετε πόσες εκπτώσεις έκανε το ΚΚΕ για να συγκροτήσει το ΕΑΜ και να σώσει το λαό;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί πρέπει να προχωρήσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής απευθύνοντας ενωτικό μήνυμα στους διαφωνούντες.

Ο υπουργός υποστήριξε ακόμη ότι «ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε τις κρισιμότερες ευθύνες μεταπολιτευτικά. Χρειάζεται γενναιότητα στην πολιτική όπως έλεγε και ο Γέρος της Δημοκρατίας. Η επιλογή του ήταν να θέσει πάνω από το πολιτικό του μέλλον και το κόμμα την Ελλάδα».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το