Ελλάδα

Κοτζιάς: Πιστεύουμε σε έναν έντιμο και όχι σάπιο συμβιβασμό

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ. Η κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ και οι διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών θα διήρκεσαν περίπου ένα δίωρο.
«Ευχαριστώ τον φίλο μου Νικόλα για την πρόσκληση, Είχαμε πει ότι μόλις αλλάξει το όνομα στο αεροδρόμιο θα επισκεφθούμε την όμορφη πόλη σας, πιστεύω στο κοινό μας μέλλον μας στην κοινή μας συνεργασία. Πιστεύω βαθιά ότι αν λύσουμε τα προβλήματα που βρήκαμε ο Νικόλας και εγώ θα βοηθήσει στην ασφάλεια της περιοχής και στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη» είπε ο υπ. Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Το εύκολο στην πολιτική είναι να μην κάνεις τίποτα συνέχισε ο Νίκος Κοτζιάς, όμως μετά έρχεται η ζωή και δίνει τις δικές της λύσεις και είναι πολύ ακριβές. Οι πολιτικοί οφείλουν να βρίσκουν λύσεις. Η Ελλάδα βγαίνει από την οικονομική κρίση, για να έχει την ανάπτυξη χρειάζεται λύσεις, πιστεύουμε σε έντιμους και όχι σάπιους συμβιβασμούς. Σε έναν έντιμο συμβιβασμό δεν μπορεις να πάρεις όσα έχεις το νου σου, και αυτό αφορά και την Ελλάδα.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το