Ελλάδα

Κοτζιάς: Εχω λάβει 800 απειλητικές επιστολές, κούτες με αίμα και σφαίρες

Επίθεση στη Δικαιοσύνη επειδή δεν έχει κάνει τίποτα για όσους απειλούν αυτόν και την οικογένειά του έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, αποκάλυψε ότι έχει λάβει περίπου 800 απειλητικές επιστολές, σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και κούτες με χώμα και αίμα.

Όπως υποστήριξε, έχει εντοπίσει ταυτότητα και διεύθυνση προσώπων που τον κάλεσαν και τον απείλησαν και κανένας εισαγγελέας δεν τους δίωξε ποινικά.

Ο υπουργός Εξωτερικών επιτέθηκε στη ΝΔ και την κάλεσε να διαχωρίσει τη θέση της από τα ακραία στοιχεία που μετέχουν στις συγκεντρώσεις εναντίον της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ και φωνάζουν συνθήματα περί εισβολής στα Σκόπια.

«Η ΝΔ, που συμμετέχει σε αυτές τις διαδηλώσεις, συμφωνεί ή καταδικάζει αυτές τις διαδηλώσεις; Έχει σχέση αυτό με το αν η συμφωνία είναι καλή ή κακή η έχει σχέση με εθνικοσοσιαλισμό; Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι ανοίγει η κερκόπορτα για τον Ερντογάν που θέλει αλλαγή συνθηκών; Τα καταδικάζουν δημόσια αυτά τα συνθήματα; Θα διαχωρίσει η αξιωματική αντιπολίτευση αυτά τα ζητήματα;» αναρωτήθηκε ο κ. Κοτζιάς, υποστηρίζοντας ότι ρητορική του μίσους δεν είναι μόνο οι σφαίρες ή η τρομοκράτηση, αλλά και όταν θεωρείς υποδεέστερα όντα τα έθνη γύρω από την Ελλάδα και ότι μπορείς να πάρεις τα όπλα και να πας να τους κατακτήσεις.

«Πού είναι οι εισαγγελείς;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το