Κόσμος

Κως: Ενα αυτοκινητάκι δείχνει το θάνατο του μικρού Μπεν, υποστηρίζουν οι Βρετανοί

Ενα μικρό κίτρινο αυτοκίνητο φαίνεται πως είναι το αντικείμενο που επιβεβαιώνει το σενάριο πως ο μικρός Μπεν ήταν θύμα ατυχήματος σε κτήμα της Κω πριν από 25 χρόνια.

Οι αρχές του Νότιου Γιορκσάιρ ολοκλήρωσαν τις έρευνες που γίνονταν στο νησί την Κυριακή και σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα αποκάλυψαν πως ένα αντικείμενο συνδέεται με τον μικρό Μπεν.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία έδειξε το μικρό αυτοκίνητο στην μητέρα του Μπεν και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα, καθώς αναγνώρισε πως ήταν ένα από τα παιχνίδια που είχε μαζί ο γιος της πριν εξαφανιστεί.

Ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς τόνισε πως ήταν το σημαντικότερο από τα συνολικά 93 αντικείμενα ενδιαφέροντος που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών. Ο κ. Κάζινς υποστήριξε το σενάριο που θέλει τον μικρό Μπεν να καταπλακώνεται από εκσκαφέα στο κτήμα το 1991.

«Εγώ και η ομάδα μου γνωρίζουμε, ότι ένας εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε για τον καθαρισμό της περιοχής στις 24 Ιουλίου 1991, πίσω από το αγροτόσπιτο το οποίο ανακαίνιζε η οικογένεια Νίνταμ. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του εξαιτίας ενός ατυχήματος που προκλήθηκε κοντά στο αγροτόσπιτο όπου εθεάθη τελευταία φορά να παίζει», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Το γεγονός ότι δεν έχουμε ένα ακριβές πόρισμα στη διάρκεια της επίσκεψής μας στην Κω δεν αποκλείει τα γεγονότα που γνωρίζουμε ότι είναι αληθή».

Πεποίθηση των αρχών είναι πως ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε από τον εκσκαφέα που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος απεβίωσε πέρυσι. Το άψυχο κορμάκι του μικρού πιστεύεται πως μεταφέρθηκε από το κτήμα στην περιοχή Ηρακλής σε άλλο μέρος. Ωστόσο, από τις έρευνες δεν βρέθηκε τίποτα.

Η μητέρα του μικρού Μπεν πιστεύει πως είναι εκεί θαμμένος, ωστόσο, καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να τον βρουν μιας και οι αρχές δεν μπορούν να σκάψουν σε κήπους και σπίτια της γύρω περιοχής.

«Θα οργώσω» όλο το νησί για να βρω τον Μπεν, υπογραμμίζει και συμπληρώνει: «Δεν μπορώ να πω αντίο μέχρι να μάθω πού είναι».

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το