Τοπικά

Κορωνοϊός: 27 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη Μαγνησία – Τα 8 σε ιδιωτική κλινική του Βόλου

Επανήλθαν σε διψήφιο αριθμό τα κρούσματα κορωνοϊού στη Μαγνησία. Συνολικά 26 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου αποστέλλονται όλα τα δείγματα για επιβεβαίωση ή για ενημέρωση του συστήματος. Τα 2 από τα 26 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ 16 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, εννέα σε ιδιωτικά εργαστήρια και επτά στο Γ.Ν Βόλου. Τέλος 8 κρούσματα προέρχονται απο συρροή κρουσμάτων σε ιδιωτική κλινική.

Επίσης, καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19 στην περιοχή της Σκιάθου. Πρόκειται για στενή επαφή κρούσματος και προέκυψε κατόπιν ιχνηλάτησης.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 49 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 15 κρούσματα προέρχονται από συρροές κρουσμάτων σε ιδιωτική κλινική και σε δομή πρόνοιας της Λάρισας, ενώ 3 ακόμη κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Τέλος 31 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, δεκατρία σε ιδιωτικά εργαστήρια, ένα στο Κ.Υ Φαρσάλων, ένα στο Κ.Υ Ελασσόνας, έντεκα στο Π.Γ.Ν.Λάρισας και πέντε στο Γ.Ν.Λάρισας.

Στα Τρίκαλα, καταγράφηκαν 9 νέα κρούσματα, εκ των οποίων το 1 κρούσμα αποτελεί επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, ενώ 8 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, έξι Γ.Ν Τρικάλων, ένα στο Κ.Υ Τρικάλων και ένα
στο Κ.Υ Φαρκαδόνας.

Τέλος, στην Καρδίτσα καταγράφηκαν 36 νέα κρούσματα Covid -19. Τα 13 κρούσματα προέρχονται από συρροές κρουσμάτων σε οικισμό Ρομά καθώς και σε κλινική και δημόσια υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, ενώ 1 ακόμη κρούσμα αποτελεί επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος. Τέλος, 22 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν
συμπτωματολογίας, δύο στο Κ.Υ Παλαμά, δεκαεπτά στο Γ.Ν Καρδίτσας και τρία σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το