Ελλάδα

Κορονοϊός: 19 νεκροί σε λίγες ώρες – Στα 885 τα θύματα στη χώρα μας

Συνεχίζει να αυξάνεται με διψήφια νούμερα σε λίγες ώρες ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας.

Αυξάνεται δραματικά ο απολογισμός των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας, αφού μέσα σε λίγες ώρες ακόμη 19 συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη για τη ζωή, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων σε 885.

Πιο συγκεκριμένα, 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της Covid-19 και των επιπλοκών της. Όλοι τους ήταν ηλικιωμένοι, άνω των 70 ετών ή έπασχαν από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι έξι εξ αυτών, κατέληξαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 74χρονο, ένα 76χρονο και ένα 78χρονο στο ΑΧΕΠΑ, δύο 83χρονες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μία 81χρονη στο Παπανικολάου.

Παράλληλα, ένας 86χρονος και ένας 88χρονος κατέληξαν στο νοσοκομείο Γουμένισσας και Κιλκίς. Από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης δηλώθηκε ο θάνατος ενός 49χρονου καρκινοπαθούς, όπως και ενός 43χρονου με νεοπλασία από το νοσοκομείο Βόλου. Ακόμη, άλλα δύο θύματα του κορονοϊού δηλώθηκαν από τα νοσοκομεία της Αττικής, Ευαγγελισμό και Αττικόν. Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους 87 και 92 χρόνων.

Επιπλέον, ακόμη επτά ασθενείς κατέληξαν το βράδυ της Τρίτης 10 Νοεμβρίου. Δύο άνθρωποι, 94 και 87 χρόνων, αναφέρονται από τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων και άλλοι δύο, 90 και 78, από το νοσοκομείο Βέροιας. Άλλες δύο απώλειες καταγράφηκαν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου. Πρόκειται για ασθενείς ηλικίας 68 και 84 χρόνων, αντίστοιχα, που είχαν σοβαρά χρόνια νοσήματα. Τέλος, ένας θάνατος αναφέρθηκε από την Παμμακάριστο, και αφορά σε 82χρονο, από το γηροκομείο «Αττική».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το