Αθλητισμός

Κοπή πίτας στον “ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937”

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του.

Η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου, οι γυναίκες και οι άνδρες μπάσκετ που βρίσκονται στην πρώτη θέση της Α2 Γυναικών ΕΟΚ και της Α1 ΕΣΚΑΘ Ανδρών αντίστοιχα, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, την διοίκηση, τις Διοικούσες Επιτροπές, τους γονείς και τους προσκεκλημένους, θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας θα συνοδεύεται από ένα δώρο για τον τυχερό του νομίσματος για κάθε τμήμα, ενώ αποφασίστηκε να κληρωθούν δυο tablet, μετά από λαχειοφόρο που θα υπάρχει, με κόστος 1 ευρώ και η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης άλλαξε και η ώρα έναρξης του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών που πλέον θα διεξαχθεί στις 13.30 (αντί 12.00) μετά από σύμφωνη γνώμη της φιλοξενούμενης ομάδας και απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΟΚ.
Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Συλλόγου ευχαριστεί την ομάδα του Νέου Ρύσιου για την κατανόηση στο αίτημα.
Στο μεταξύ, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν αυτή την εβδομάδα και στέρησαν τη δυνατότητα προπονήσεων στους μικρούς αθλητές, σε όλα τα αθλήματα , καλούνται οι γονείς να προσέλθουν μαζι με τα παιδιά μαζικά στην ετήσια γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το