Τοπικά

Κοπή πίτας ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας: “Το ζητούμενο είναι να υπάρχει συμμετοχή των νέων στις εκλογές” – photos

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας στη σημερινή εκδήλωση κοπής πίτας της νεολαίας του κόμματος παρουσία και του Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτη Λεμπέση.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Απόστολος Κουταρέλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τις προσεχείς εκλογές.

Όπως δήλωσε “Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στις προσεχείς αεκλογές. Περιμένουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι πάντα το ζητούμενο να υπάρχει συμμετοχή και ειδικά νέων ανθρώπων και ο αγώνας που κάνουμε είναι να παρακινήσουμε τους νέους να πάνε να ψηφίσουν. Η ψήφος έχει δύναμη. Σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία που ήταν απογοητευτικά τα δείγματα πλέον έχουν αρχίσει οι νέοι να στρέφονται στην πολιτική και να δείχουν εμπστοσύνη στην κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη”.

Η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, δήλωσε ότι ” Η νέα γενιά είναι και πρέπει να είναι πολιτικοποιημένη και για όλους εμάς η νέα γενιά είναι το στήριγμα, η έμπνευση και οι αγώνες δεν γίνονται χωρίς την ευπρέπεια και τη συμμετοχή των νιάτων μας. Νιώθω περήφανη για όλα αυτά τα παιδιά που προσφέρουν ανιδιοτελώς στην παράταξη”. Η Υφυπουργός έστειλε μήνυμα πολιτικής αισιοδοξίας κι όπως είπε “εκφράζω ευχή και παράκληση με την ευπρέπεια που όλοι ξέρουμεμε με σοβαρά επιχειρήματα χωρίς τοξικότητα και όξυνση θα πείσουμε κι εκείνους τους συμπολίτες που θα έχουν ανάγκη από ενημέρωση εάν πολιτευθούμε όχι με σύγκρουση αλλά με σύγκριση”.

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, δήλωσε ότι “Είμαστε μαζί με τη νεολαία της παράταξης που έχει δυναμική παρουσία μέσα στην κοινωνία με δράσειςκαι πρωτοβουλίες είναι κοντά στους πολίτες, ενισχύοντας το έργο της παράταξης και το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης από άκρη σε άκρη. Να ευχηθούμε καλή δουλειά και νίκη στους αγώνες και με δεδομένο ότι ηλικιακά είμαι ο νεότερος ανάμεσα στους υποψηφίους που έχουν ανακοινωθεί, θεωρώ ότι η νεά γενιά της περιοχής μας, θα δώσει ηχηρό μήνυμα νίκης και συνέχισης του έργου της κυβέρνησης και της μεγάλης στήριξης που λαμβάνει η Μαγνησία από την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυρ. Μητσοτάκη”.

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος τόνισε ότι “η παράταξή μας πάντα έδινε τις εκλογικές μάχες με την ΟΝΝΕΔ στην πρώτη γραμμή. Η σημερινή εκδήλωση είναι μια καλή αφετηρία ενόψει της νέας εκλογικής μάχης που οι οννεδίτες και οι οννεδίτισες θα ειναι παρών”.

Τέλος, ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας ανέφερε ότι “Η μεγάλη συμμετοχή δείχνει το υψηλό ηθικό, την συσπείρωση στο μεγάλο μας σπίτι στη ΝΔ. Όλη η ΝΔ είναι έτοιμη να δώσει τη δύσκοηλ εκλογική μάχη που θα πρέπει να κερδηθεί από την πρώτη Κυριακή και να δείξει τον ξεκάθαρο τρόπο που θέλει να πορευτεί η αυτοδύναμη ελλάδα. Είναι μια εκδήλωση με παλμό που δείχνει ότι είμαστε πανέτοιμοι αν οι εκλογές προκηρυχτούν αύριο”.

Δείτε photos

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το