Αθλητισμός

Κοπή πίτας με… εκπλήξεις στην εκδήλωση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη»

Η φετινή κοπή πίτας του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες. Η εκδήλωση έκρυβε αρκετές εκπλήξεις με πιο σημαντική φυσικά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για το «Π. Μαγουλάς».
Το κλειστό της Ν. Ιωνίας ήταν γεμάτο από κόσμο. Προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλοι της Νίκης έδωσαν το «παρών» στην κοινή κοπή πίτας όλων των τμημάτων που καλλιεργεί ο ιστορικός σύλλογος. Μαζί και η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης, που έγινε δεκτή με ζεστό χειροκρότημα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης έδωσε το «παρών»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων, υποψήφιοι δήμαρχοι και φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής.

Γλυκά χαμόγελα από την ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου

Η εκδήλωση άνοιξε με επίδειξη από το τμήμα ρυθμικής του συλλόγου με τέσσερα προγράμματα από όλα τα είδη με τα οποία ασχολείται όπως, μπαλέτο, σύγχρονο και ρυθμική. Ακολούθησε η κοπή πίτας την οποία ευλόγησε ο π. Ιωάννης Σωτηρόπουλος.
Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Στέργιος Φάτσης απηύθυνε χαιρετισμό. Αφού ευχήθηκε καλή χρονιά έκανε απολογισμό της δράσης των τμημάτων για το 2018 επισημαίνοντας τις σημαντικές διακρίσεις που κατέγραψαν. Στο τέλος της ομιλίας του ανακοίνωσε την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή του «Π. Μαγουλάς», μεταξύ του συλλόγου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Στ. Φάτσης δώρισε στον Κ. Αγοραστό μια φανέλα της Νίκης

Την προγραμματική σύμβαση υπέγραψε ο κ. Φάτσης με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, στον οποίον και δόθηκε εκ μέρους του συλλόγου ένα κασκόλ και μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας. Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός έκανε λόγο για έργο που θα αλλάξει την εικόνα του ιστορικού γηπέδου με προϋπολογισμό 330.000 ευρώ κάνοντας την εκτίμηση ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι.

Τα παιδιά του Αθλητικού Κολεγίου

Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν η οικογένεια του αείμνηστου προέδρου Κωνσταντίνου Λάζου, ο παλιός προπονητής Στράτος Φωλιάς και οι βετεράνοι ποδηλάτες Λάζαρος Λαζάρου, Βαγγέλης Μπερμπέρης, Κωνσταντίνος Σκαλίμης και Στέργιος Τζήμος, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Κατσαλής και Λευτέρης Κρατίδης, ο παλιός παράγοντας του τμήματος βόλεϊ της Νίκης Κώστας Παυλίδης, ο στιχουργός του ύμνου της Νίκης Κώστας Κυρίτσης και ο ζωγράφος που φιλοτέχνησε τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και φίλαθλος του συλλόγου Αλέκος Μωραϊτίδης.

Τιμήθηκαν οι παλιοί πρωταθλητές της ποδηλασίας

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι τυχεροί αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε για κάθε τμήμα χωριστά, κέρδισαν πλούσια δώρα…

Τα κορίτσια της ρυθμικής ομόρφυναν την εκδήλωση
Ο Γ. Κατσαλής
Ο Λ. Κρατίδης
Ο Κ. Κυρίτσης
Ο Αλ. Μωραϊτίδης
Βραβεύτηκε ο παλιός παράγοντας του βόλεϊ Κ. Παυλίδης
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το