Αθλητισμός

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου «Κένταυρος» (photos)

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου-Κένταυρος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και παράλληλα βράβευσε τους δρομείς και τους χορηγούς, που βοήθησαν τον Σύλλογο στο ξεκίνημά του.
Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Παναγιώτης Γεραμπίνης στην έναρξη της εκδήλωσης αναφέρθηκε στο σκοπό και στόχο του Συλλόγου που δεν είναι άλλος παρά η παρακίνηση των Βολιωτών να ασχοληθούν με το τρέξιμο, είτε συμμετέχοντας σε αγώνες δρόμου είτε τρέχοντας απλά στην καθημερινότητα για σωματική και ψυχική ευεξία.

Ο Δημήτρης Φράγκος ήταν ο αθλητής του «Κενταύρου» που ξεχώρισε με διακρίσεις σε πολλούς αγώνες δρόμου το 2019, αλλά και συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου (με το Γ.Σ. Βόλου) στην Αθήνα όπου και σημείωσε ατομικό ρεκόρ καταλαμβάνοντας την 22η θέση.

Οι Βουρλογιάννης Αργύρης, Χύτας Στέργιος, Βασιλειάδης Σταύρος και Ζαφειρίου Ανάργυρος εδώ και δεκάδες χρόνια έχουν «γράψει» αμέτρητα χιλιόμετρα, πέτυχαν διακρίσεις αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση αφού έχουν κάνει το τρέξιμο τρόπο ζωής.

Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο δρομικό κίνημα και τις απονομές έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Οικονόμου Ηλίας, Γεραμπίνης Παναγιώτης, Αλασώνα Ιωάννα και Δεληζήσης Ιωάννης.
Ο Γάκης Δημήτρης είναι ένας μαραθωνοδρόμος που έχει τρέξει δεκάδες μαραθωνίους και ημιμαραθωνίους καθώς και μικρότερες αποστάσεις και βραβεύτηκε από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Βουτσινά Ευάγγελο.

Η Κούντρια Φιλιππία έτρεξε στο μαραθώνιο της Αθήνας και βραβεύτηκε από τον Ηλιόπουλο Βασίλη που εκπροσώπησε τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας, ενώ η Δημουλά Μαρία και η Μπαρμπουνάκη Ανθή βραβεύτηκαν αντίστοιχα από τον πρώην Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Αθανασούλη Ιωάννη και τον πρόεδρο του συλλόγου Κυριαζή Κώστα.

Ο Γιώργος Κώστας είναι από τα νεαρότερα μέλη του συλλόγου και βραβεύτηκε από το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Παπαγγελή Σπύρο.


Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στους χορηγούς του Συλλόγου.

Το φλουρί κέρδισε ο δρομέας Σαμακοβλής Δημήτρης και αντιστοιχούσε σε ένα αθλητικό μπουφάν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το