Αθλητισμός

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον Κένταυρο Βόλου

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Κένταυρου Βόλου, που έγινε στο «Έργων Γεύσεις», ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν και οι δρομείς του για τις επιτυχίες τους και τις συμμετοχές τους σε δρομικούς αγώνες τη χρονιά που πέρασε.

Οι απονομές ξεκίνησαν με τον Γιώργο Παρίσση, που για άλλη μια χρονιά συγκίνησε με τον τερματισμό του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, καθώς το μεγάλο πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει δεν τον εμποδίζει να θέτει στόχους και να τους κερδίζει με την τεράστια δύναμη ψυχής που διαθέτει. Πολύτιμος βοηθός ο Γιώργος Καπαλίκας που έτρεξε δίπλα του όλη την απόσταση και επίσης βραβεύτηκε.

Οι βραβεύσεις αναλυτικά:

– Φράγκος Δημήτρης για τις εξαιρετικές επιδόσεις σε αγώνες δρόμου.

– Σαρακατσιάνος Κώστας για τον τερματισμό στην 6η θέση, στον αγώνα βουνού 165χλμ. Tihio Race.

– Για τον τερματισμό στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας οι: Ακρίβος Χάρης, Βέργας Γιώργος, Βερόγκος Κωνσταντίνος, Γιάννης Χρήστος, Γουργιώτης Κώστας, Δαλαμαγκίδου Σμαράγδα, Κούντρια Φιλιππία, Κράβαρης Σάκης, Μαμάτσιας Γιάννης, Μουλά Νίκη, Οικονόμου Δημήτρης, Παλάσκα Νάνσυ, Πετικόπουλος Γιώργος, Σφακιανός Νικόλαος.

Για τις συμμετοχές και επιτυχίες σε αγώνες δρόμου και βουνού οι: Τσέλιος Χρήστος, Γιαταγάνα Δήμητρα, Ασημακούλας Αλέξανδρος, Γούβαλη Κωνσταντίνα, Ζαφειρίου Βασίλης, Πανταζή Ιωάννα, Οικονόμου Βικτώρια, Σιαφάς Αθανάσιος, Καραβασάνη Ευφροσύνη, Σπανδώνης Γιώργος.

Για τις διαχρονικές συμμετοχές σε αγώνες δρόμου οι: Βασιλειάδης Σταύρος, Γάκης Δημήτρης, Ζαφειρίου Ανάργυρος, Καραντάνας Απόστολος, Παπαγγελής Σπύρος, Χύτας Στέργιος, Μπαρμπουνάκη Ανθή, Σαλταγιάννη Δήμητρα, Χάλαρη Σοφία.

Επίσης τιμήθηκαν οι μικροί δρομείς: Χαρίτος Χάρης και Φλέτσιος-Έξαρχος Άγγελος.

Χορηγοί της εκδήλωσης στα έπαθλα απονομής ήταν η Κλινική «Ελπίς Παπαϊωάννου», η ERGO Ασφαλιστική και η Maryland Park.

Tην εκδήλωση που παρουσίασε η δημοσιογράφος Αναστασία Φύσσα τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου, καθώς και η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής, η τοπική σύμβουλος Ν. Ιωνίας Αναστασία Παπαδοπούλου, ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Βασίλης Μαρκογιαννάκης, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλης Ηλιόπουλος και η πρώην δημοτική σύμβουλος Σοφία Χάλαρη. Ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος απέστειλε προσωπικό χαιρετισμό.

Τυχερή της βραδιάς η Ευαγγελία Αντάρη που κέρδισε το φλουρί και παράλληλα, ένα διήμερο για δύο άτομα στη Σκιάθο, ευγενική χορηγία του «Zanna Apartments».

Δώρα προσέφεραν το κατάστημα οπτικών «Optishop», η Iatrou Cleaning με προϊόντα της Biofresh και το κατάστημα ενδυμάτων «Valentinos».

 

Ο 3ος Αγώνας Νέας Αγχιάλου

Ο Κένταυρος Βόλου, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου-Κοινότητα Ν. Αγχιάλου, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και την υποστήριξη της ΕΠΦΑ Μαγνησίας και του Ultra Pelion Trail, διοργανώνουν τον 3ο Αγώνα δρόμου Νέας Αγχιάλου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, με διαδρομές 10χλμ και 5χλμ και παιδικό αγώνα 500 μέτρων «Feel my power Feninna», αφιερωμένο στη μνήμη της Φενίννας Βασιλού.

Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η Life Guard Volos. Η «Κλινική Ελπίς-Παπαϊωάννου» θα διαθέσει ασθενοφόρο για τις ανάγκες του αγώνα.

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης οι: Ένωση Επαγγελματιών Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος η Νέα Αγχίαλος, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος των εν Θεσσαλία Οξυωτών Ν. Αγχιάλου «Η Οξυά», Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου, Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών,  Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών καθώς και άλλοι τοπικοί  φορείς-σύλλογοι.

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου Βόλου (Λιμανάκι) για τα 5 χλμ. στις 10.00 και για τα 10 χλμ. στις 11.00 με τερματισμό στο ίδιο σημείο. O παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.10 περίπου και οι εγγραφές θα γίνουν την ημέρα του αγώνα από τις 10.00.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και διασχίζει τόσο την παραλία της Ν. Αγχιάλου, αλλά και τους περίφημους αμπελώνες που παράγεται το τσίπουρο και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού «Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα.

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Αγχιάλου.

Προκήρυξη, πληροφορίες και εγγραφές στο: www.sdyvkentavros.com/anchialosrace/.

Share
Ετικέτες: Kένταυρος Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας – Εγκύκλιος της Ζέττας Μακρή για δραστηριότητες από τη Δευτέρα στα σχολεία

Δράσεις, συζητήσεις και εκδηλώσεις στα σχολεία την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως…

1 Μαρτίου 2024

«Μαμά βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά» – Πώς ο 64χρονος δολοφόνησε τον γαμπρό του

«Μαμά μαμά βγες έξω κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά», φέρεται να είπε το ανήλικο αγόρι…

1 Μαρτίου 2024

Συστάσεις του δήμου Αλμυρού στους πολίτες, ενόψει ισχυρών βροχών και καταιγίδων

  Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αλμυρού ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων…

1 Μαρτίου 2024

Λάσπες

Γεμάτος λάσπες παραμένει ο δρόμος και το πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Θρακών και Γλάδστωνος…

1 Μαρτίου 2024

Απαγόρευση οργανωμένων και μεμονωμένων φιλάθλων της ΑΕΛ στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από…

1 Μαρτίου 2024

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου για τις οικονομικές επιπτώσεις μετεγκατάστασης της 1ης ΤΑΞΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου συγκάλεσε εκτάκτως Διοικητική Συνεδρίαση παρουσία μελών Διοικητικών Συμβουλίων του συνδικαλιστικού οργάνου…

1 Μαρτίου 2024