Τοπικά

Κοπή πίτας από τους «Φίλους του Νοσοκομείου Βόλου» και ομιλία για τη γυναίκα από τον μαιευτήρα Χρ.Βενέτη

Με μία ακόμη επιστημονική ομιλία που φέτος αφορά στη γυναίκα, πλαισιώνουν την κοπή της πίτας τους οι «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου». Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Πάρκ».
Ομιλητής στη γιορτή του εθελοντικού σωματείου θα είναι ο χειρουργός γυναικολόγος-μαιευτήρας Χρήστος Βενέτης. Το ενδιαφέρον θέμα που θα αναλύσει και θα συνοδεύσει με σλάϊτς, είναι «Η γυναίκα από την εφηβεία μέχρι και μετά την εμμηνόπαυση».

Ο γνωστός επιστήμονας του Βόλου αναμένεται να πλαισιώσει το θέμα με παραστάσεις μέσα από το οπτικό υλικό-σλάϊτς. Θα αναλύσει και με συμβουλές τα συμπτώματα και τις εκδηλώσεις συμπεριφοράς της γυναίκας μέσα από τις οργανικές της επιρροές στα στάδια της ζωής της και την καθημερινότητά της στην οικογένεια.
Οι «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» και με την φετινή καθιερωμένη κοπή της πίτας, επιδιώκουν να τηρήσουν ένα έθιμο, ως εκδήλωση επαφής με την κοινωνία του Βόλου. Με την καθημερινή προσφορά τους προς τους νοσηλευόμενους στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, στους συνοδούς τους, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του ιδρύματος, επιθυμούν να δηλώσουν την παρουσία τους με εθελοντικό έργο.

Απευθύνουν τέλος και την έκκλησή τους να πλαισιωθεί το εθελοντικό σωματείο από περισσότερα μέλη της κοινωνίας για μια διαδρομή που αφιερώνεται στο ύψιστο αγαθό της υγείας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το