Τοπικά

Κοπή πίτας από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Βόλου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι ωφελούμενοι μαζί με τους εργαζομένους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, το πρωί της Πέμπτης 17-01-2019 σε γνωστό καφέ στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.
Τις πίτες παρασκεύασαν οι ίδιοι οι ωφελούμενοι με την βοήθεια του προσωπικού την προηγούμενη μέρα.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Βόλου, έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη για να καλύψει ανάγκες έκφρασης, δημιουργίας, φύλαξης και ψυχαγωγίας ενηλίκων-εφήβων-παιδιών με διαγνωσμένη αναπηρία, ηλικίας 6 ετών και άνω.
Παρέχεται δημιουργική απασχόληση μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης του λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής. Επίσης παρέχονται υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους και το οικογενειακό τους περιβάλλον. Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται γίνονται με την καθοδήγηση και την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού.
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Βόλου (ΚΔΑΠμεΑ Βόλου) της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε. και την Ελλάδα στo πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.Τελικός ανάδοχος του έργου είναι η Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το